Pavel Popescu, "norvegianul" din PNL intrat, la limita, in Parlament: "Politica ne pune pe toti intr-o oala a mizeriei"

Pavel Popescu,

Anuntarea rezultatelor alegerilor parlamentare de duminica l-a gasit pe Pavel Popescu la sediul PNL Timis, filiala care l-a plasat pe locul trei la Camera Deputatilor. La gradul de incredere de 76% cu care se lauda primarul Timisoarei si presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, alegerea lui Pavel Popescu de pe locul trei ar fi trebuit sa fie o simpla formalitate. Asteptarea redistribuirilor a adus si tacerea pe pagina de Facebook a lui Pavel Popescu, unde tanarul politician a fost extrem de activ atat inainte de campania electorala, cat si in timpul campaniei. De foarte multe ori esti obligat sa privesti cu tristete niste cazuri atat de complicate si atat de lipsite de speranta. La nivel personal, orice om, indiferent de istoricul lui si de modul in care el actioneaza, pe parcursul lui politic sau nepolitic, in momentul in care decide sa faca politica va avea un usor regret personal vizavi de imaginea distorsionata pe care alegatorii o vor avea asupra lui. Eexista cateva reguli si cateva metode de functionare ce trebuie reformate de la zero, dar pe de alta parte in Norvegia, a-ti bate copilul este egal cu mersul la inchisoare. Tinand cont de rezultatul acestor alegeri, cred ca in acest moment, rolul nostru al opozitiei este impartit in: monitorizarea a tot ceea ce se intampla din punct de vedere al partidului aflat la guvernare si de a semnala tot timpul trasnaile, ca sa le numesc asa, din programul de guvernare al PSD-ului. Aici, Timisul, este campul de lupta al meu si cred ca noi, ca parlamentari de Timis, avem datoria de a ne ocupa de cele trei mari prioritati ale Timisului: centura Timisoarei, un spital regional care este absolut necesar pentru judetul Timis, care este un judet extrem de important si al treilea punct foarte important este Timisoara Capitala Europeana a Culturii 2021.

acum 90 luni (14 Dec 2016)

Anuntarea rezultatelor alegerilor parlamentare de duminica l-a gasit pe Pavel Popescu la sediul PNL Timis, filiala care l-a plasat pe locul trei la Camera Deputatilor. La gradul de incredere de 76% cu care se lauda primarul Timisoarei si presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, alegerea lui Pavel Popescu de pe locul trei ar fi trebuit sa fie o simpla formalitate.

Asteptarea redistribuirilor a adus si tacerea pe pagina de Facebook a lui Pavel Popescu, unde tanarul politician a fost extrem de activ atat inainte de campania electorala, cat si in timpul campaniei. Intr-un interviu pentru "Adevarul", Pavel Popescu a vorbit despre campania "extrem de solicitanta", dar si despre activitatea sa parlamentara. Popescu a explicat si prezenta sa pe aceeasi lista cu Ben Oni Ardelean, pe care tanarul liberal l-a criticat, "la pachet" cu parlamentarii romani care s-au implicat in cazul Bodnariu.

ADEVARUL: Dupa alegeri, am vazut ca liniste pe pagina ta de Facebook.

PAVEL POPESCU: Au fost doua luni pentru mine extrem de solicitante, cu o campanie foarte intensa. Motivul pentru care nu am postat inca un mesaj este ca nu a existat un comunicat oficial al redistribuirilor si am preferat sa o fac etapizat, asa cum se si procedeaza.

A fost o campanie extrem de solicitanta, dar cred ca cel mai frumos lucru din orice campanie, cred eu, este experienta si interactiunea cu oamenii. Experientele sunt atat de variate, uneori atat de extreme. De foarte multe ori esti obligat sa privesti cu tristete niste cazuri atat de complicate si atat de lipsite de speranta. Pe de alta parte intalnesti oamenii din comunitatea ta, oameni capabili, de succes, oameni cu realizari, care au speranta ca tara merge inainte. Fiind nou in politica, la intrarea in campanie am inceput sa simt oarecum o nesiguranta vizavi de locul meu in Parlament, de exemplu. Atunci mi-am dat seama ca nu ar trebui sa am asteptari mari vizav... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro