Pavel Badea, exclus din PNL. Organizatia liberala din Craiova a fost dizolvata

Pavel Badea, exclus din PNL. Organizatia liberala din Craiova a fost dizolvata

Noul presedinte interimar al PNL Craiova, Stefan Stoica, a fost deputat in Parlamentul Romaniei pana in 27 octombrie 2014, el piezandu-si mandatul dupa ce Agentia Nationala de Integritate a castigat procesul cu acesta, fiind declarat incompatibil in anul 2011, pe motiv ca in timp ce era consilier judetean la Dolj detinea si functia de director al Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova.

acum 87 luni (11 Jun 2016)

Pavel Badea a fost exclus vineri seara din PNL dupa o sedinta de partid cu scantei. Odata cu excluderea acestuia din partid, a fost dizolvata si organizatia municipala Craiova a PNL.

Scandalul a pornit de la rezultatul nesatisfacator de la alegerile locale din Craiova, fostii pedelisti incercand sa inlocuiasca un consilier PNL din cei sase care au primit mandat in Consiliul Local cu un alt candidat din fostul PDL. In absenta lor, Biroul Permanent Judetean a propus si votat excluderea lui Pavel Badea din partid pentru atitudine nepotrivita fata de presedintele Giugea. Dezamagit, Pavel Badea, care demisionase cu o zi inainte din functia de presedinte al PNL Craiova, a precizat ca nu va contesta decizia. Domnilor liberali,mult succes in continuare!", a spus Badea, citat de gds.ro

Pavel Badea renuntase la functia de conducere a PNL Craiova, ca urmare a rezultatului alegerilor de duminica trecuta. "In aceasta saptamana am reflectat foarte mult asupra rezultatului alegerilor si am luat decizia sa renunt la functia de Presedinte al Organizatiei Municipale Craiova a Partidului National Liberal. Le multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi in aceste 6 luni si le doresc sa nu-si piarda speranta si mult succes celor care se vor ocupa de conducerea organizatiei municipale precum si colegilor mei liberali. Le multumesc, de asemenea, craiovenilor care au crezut in mine si le garantez ca voi ramane acelasi Pavel Badea pe care l-au cunoscut si in care au avut incredere", a scris Pavel Badea pe o retea de socializare.

Conducerea PNL Craiova va fi asigurata temporar de Stefan Stoica de la fostul PDL.

Noul presedinte interimar al PNL Craiova, Stefan Stoica, a fost deputat in Parlamentul Romaniei pana in 27 octombrie 2014, el piezandu-si mandatul dupa ce Agentia Nationala de Integritate a castigat procesul cu acesta, fiind declarat incompatibil in anul 2011, pe motiv ca in timp ce era consilier judetean la Dolj detinea si functia de directo... Citeste intreg articolul pe evz.ro