"Pavarotti din Banat" , trimis in judecata: Costel Busuioc, pus sub acuzare dupa ce a dat un pumn in trafic

Magistratii Judecatoriei Timisoara au programat saptamana viitoare, in 8 septembrie, primul termen dintr-un dosar de loviri si alte violente in care este inculpat Costel Busuioc, zidarul ajuns renumit dupa castigarea unui concurs de talente in Spania in anul 2008. Acuzarea, validata de instanta Inainte de inceperea procesului in care Costel Busuioc este judecat pentru loviri si alte violentei, rechizitoriul a fost supus analizei de catre judecatorul de camera preliminara, care a validat rechizitoriul procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara.

acum 92 luni (31 Aug 2016)

Magistratii Judecatoriei Timisoara au programat saptamana viitoare, in 8 septembrie, primul termen dintr-un dosar de loviri si alte violente in care este inculpat Costel Busuioc, zidarul ajuns renumit dupa castigarea unui concurs de talente in Spania in anul 2008.

Potrivit procurorilor care au trimis dosarul in judecata, Costel Busuioc circula in spatele unui Wolkswagen Golf, condus de Alexandru Constantin Pelcea, un tanar din Buzias, care lucreaza in Timisoara.

Alexandru Pelcea, tanarul care are calitate de parte vatamata in dosarul in care a fost trimis in judecata Costel Busuioc FOTO Facebook

18 zile de ingrijiri medicale

"La intersectia cu bulevardul Victor Babes, persoana vatamata a oprit din cauza traficului aglomerat. In acest moment, Busuioc Costel a coborat din masina sa, s-a deplasat la autoturismul condus de partea vatamata si, profitand de faptul ca geamul soferului era deschis, l-a lovit cu pumnul in fata pe sofer", se arata in rechizitoriu. Potrivit aceluiasi document, doi martori, o femeie care a observat incidentul din postura de pieton si un barbat aflat in apropiere, au confirmat pumnul aplicat de Costel Busuioc tanarului din Buzias.

In urma corectiei fizice aplicate de Busuioc, soferul lovit si-a scos certificat medical din care reiese ca a necesitat pentru vindecare 18 zile de ingrijiri medicale. "Copia certficatului medico-legal emis de IML Timisoara confirma faptul ca leziunile suferite de partea vatamata sunt rezultatul agresiunilor exercitate asupra sa in data de 24.10.2014", se mai arata in rechizitoriul de trimitere in judecata. "Numarul zile de ingrijiri medicale depinde de leziunile, de traumele pe care le sufera victima. Sunt mai multe elemente care concura la acordarea numarului de zile de ingrijiri medicale.

Acuzarea, validata de instanta

Inainte de inceperea procesului in ca... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro