Paula Seling lanseaza o scoala de muzica

Intr-un mesaj publicat pe contul de Facebook, artista a anuntat infiintarea unei scoli de muzica ce-i va purta numele, povestind si cum s-a decis sa demareze un astfel de proiect. Solista a subliniat ca scopul cursurilor este de a obtine maximul de efect - intonatie corecta, volum generos, dinamica vasta in folosirea lejera a tuturor registrelor si a emisiilor vocale - cu minimum de efort si consum de aer.

acum 75 luni (6 Sep 2016)

Intr-un mesaj publicat pe contul de Facebook, artista a anuntat infiintarea unei scoli de muzica ce-i va purta numele, povestind si cum s-a decis sa demareze un astfel de proiect.

"In ultimii ani am fost invitata sa fac parte din juriile mai multor festivaluri de copii si tineret si am observat ca multi concurenti talentati nu au tehnica necesara pentru a-si exprima muzical imaginatia si sensibilitatea artistica, sau au fost indrumati incomplet. Aceste lucruri m-au determinat sa ma folosesc de experienta si cunostintele pe care le-am acumulat pentru a transmite mai departe celor interesati modul pe care eu il consider corect de a invata aceasta arta", a explicat Paula. Solista a subliniat ca scopul cursurilor este de a obtine maximul de efect - intonatie corecta, volum generos, dinamica vasta in folosirea lejera a tuturor registrelor si a emisiilor vocale - cu minimum de efort si consum de aer. Recent, Paula Seling a lansat alaturi de Nicu Alifantis piesa de vara "Weekend (cu Alifantis)", marcand astfel o noua colaborare a celor doi, dupa hit-ul "Ploaie in luna lui Marte", care a aparut in urma cu doua decenii. Paula Seling a urmat, inca din clasa I, Scoala de Arte "Liviu Borlan" si a studiat pian si flaut. In 1997, a absolvit Colegiul "Gheorghe Sincai" din Baia Mare, iar din clasa a X-a, s-a inscris si la Scoala Populara de Arte din Baia Mare, sectiunea canto, iar apoi la Scoala Superioara de Jurnalism (SSJ) din Bucuresti. A cantat alaturi de Al Bano, Tony Hawks si in deschiderea concertelor sustinute in Romania de Joan Baez, Chick Corea, Michael Bolton, Beyonce. A obtinut, alaturi de Ovi, locul trei in finala Eurovision 2010 de la Oslo (Norvegia), cu melodia "Playing with Fire", iar in anul 2014, a ajuns din nou in finala concursului impreuna cu Ovi, unde au concurat cu piesa "Miracle". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro