Patru turisti romani, raniti usor dupa ce o ambarcatiune s-a rasturnat in Golful Thailandei. MAE verifica daca printre persoanele decedate sunt cetateni romani

"Ambasada Romaniei la Bangkok a fost informata la data de 27 mai 2016, de catre politia din insula thailandeza Koh Samui, cu privire la producerea unui accident in data de 26 mai, in care a fost implicat un grup de 36 turisti, printre care si patru cetateni romani, care se aflau intr-o ambarcatiune.

acum 96 luni (28 May 2016)

Patru turisti romani au fost raniti usor, in urma naufragiului unei ambarcatiuni thailandeze, in largul insulei Ko Samui, care a avut loc joi, informeaza Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

La bordul ambarcatiunii se aflau 36 de turisti, dintre care trei persoane au decedat.

"Ambasada Romaniei la Bangkok a fost informata la data de 27 mai 2016, de catre politia din insula thailandeza Koh Samui, cu privire la producerea unui accident in data de 26 mai, in care a fost implicat un grup de 36 turisti, printre care si patru cetateni romani, care se aflau intr-o ambarcatiune. Potrivit primelor informatii primite, trei persoane au decedat, iar restul pasagerilor au fost raniti, fiind transportati de catre politia marina si serviciul de urgenta medicala la spital pentru ingrijiri medicale", a precizat MAE intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Reprezentantul Ambasadei de la Bangkok a luat de urgenta legatura cu unitatea spitaliceasca unde au fost transportati ranitii, pentru a obtine informatii suplimentare referitoare la starea de sanatate a acestora. Potrivit informatiilor comunicate de spital, cei patru turisti romani au fost raniti usor si, intrucat nu au necesitat ingrijiri suplimentare, au fost toti externati in cursul zilei de vineri.

"Ambasada continua demersurile pe langa autoritatile competente pentru a verifica daca vreuna dintre victimele decedate in urma incidentului, identificate in baza documentelor de calatorie pe care le aveau asupra lor, detinea si cetatenia romana. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro