Patru tineri i-au rupt piciorul unui politist. Procuror: "Rar am vazut asa ceva, un comportament animalic"

Patru tineri i-au rupt piciorul unui politist. Procuror:

Ungureanu Doru Florinel - 18 ani - este acuzat de ultraj, tulburarea ordinii si linistii publice si distrugere, Ungureanu Cosmin Ionut - 20 ani - de ultraj, complicitate la ultraj, tulburarea ordinii si linistii publice si lasarea unei persoane aflate in dificultate fara ajutor (cei doi sunt frati), Bituleanu Cosmin Alexandru - 22 ani - complicitate la ultraj, tulburarea ordinii si linistii publice si lasarea unei persoane aflate in dificultate fara ajutor, Enciu Nicolae Alexandru - 30 ani- complicitate la ultraj, tulburarea ordinii si linistii publice si lasarea unei persoane aflate in dificultate fara ajutor, iar minorul B.M., care are aproape 17 ani, de complicitate la ultraj, tulburarea ordinii si linistii publice si lasarea unei persoane aflate in dificultate fara ajutor.

acum 27 luni (30 Oct 2017)

UPDATE: Trei polisisti s-au deplasat in 26 octombrie 2017 la o locuinta in localitatea Spineni, judetul Olt, pentru a investiga o fapta semnalata prin serviciul unic de urgenta 112 de vecinii unor cheflii. Doi dintre politisti au patruns in curtea imobilului unde avea loc petrecerea, cu scopul de a-i linisti pe cheflii, aici identificand sapte persoane in stare de ebrietate, foarte agresive, care adresau amenintari cu moartea si injurii, atat politistilor, cat si vecinilor. Bobaru Constantin ieseau din curtea imobilului cu numitul ungureanu Dorin Florinel, acesta a devenit agresiv, opunandu-se la incatusare si a aplicat o lovitura cu piciorul drept in piciorul stang al agentului de politie Bobaru Constantin, care a cazut la sol, fiindu-i fracturat piciorul. Dupa aceasta lovitura, ceilalti doi au protejat politistul ranit si aflat in imposibilitate de a se deplasa, cele sapte persoane aflate in curtea imobilului si care iesisera in fata locuintei adresand in mod repetat injurii la adresa politistilor. Desi au constatat starea grava a politistului Bobaru Constantin, care acuza dureri insuportabile la piciorul stang, numitii Ungureanu Cosmin Ionut, B.M., Bituleanu Cosmin Alexandru si Enciu Nicolae Alexandru nu au acordat ajutor acestuia si nu au solicitat interventia Serviciului Judetean de Ambulanta pentru ingrijiri medicale, continuand adresarea de injurii si amenintari cu moartea la adresa politistilor pana la sosirea echipajelor de interventie din cadrul SAS Olt", a transmis Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, prin intermediul unui comnunicat de presa.

La fata locului au ajuns in ajutorul colegilor lor si politisti de la Scornicesti, care au anuntat faptele de ultraj si procurorilor, astfel ca cei patru faptasi au fost dusi la audieri chiar in dupa-amiaza zilei de 26 octombrie 2017, iar in primele ore ale zilei urmatoare au fost retinuti, ulterior fiind prezentati judecatorului cu propunerea de arest preventiv. Trei dintre ace... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro