Patru SUSPECTI de terorism ARESTATI in Turcia. Planuiau un ATAC de 1 mai

Patru SUSPECTI de terorism ARESTATI in Turcia. Planuiau un ATAC de 1 mai

Autoritatile din Turcia au arestat patru suspecti teroristi ai gruparii jihadiste Stat Islamic care puneau la cale un atac in timpul manifestatiilor de celebrare a zilei de 1 mai la Ankara, a anuntat duminica agentia nationala de presa Anadolu, citata de AFP.

acum 47 luni (1 May 2016)

Autoritatile din Turcia au arestat patru suspecti teroristi ai gruparii jihadiste Stat Islamic care puneau la cale un atac in timpul manifestatiilor de celebrare a zilei de 1 mai la Ankara, a anuntat duminica agentia nationala de presa Anadolu, citata de AFP. Turcia mentine starea de alerta terorista in urma multiplelor atacuri din ultima vreme, dintre care doua petrecute la Istanbul, ale caror autori au fost jihadistii si doua la Ankara, revendicate de militantii kurzi.

Doi politisti si-au pierdut viata si cel putin 22 de persoane au fost ranite duminica intr-un atentat cu masina-capcana petrecut la Gaziantep, oras din sud-estul Turciei, in apropierea granitei cu Siria.

Cel mai sangeros atac terorist de pe teritoriul turc a avut loc in octombrie 2015, cand 103 oameni au murit si alti peste 500 au fost raniti, ca urmare a unui dublu atentat sinucigas din fata garii principale din Ankara, informeaza Agerpres ... Citeste intreg articolul pe evz.ro