Patru motive care ar putea sa duca la disparitia manualelor tiparite

Patru motive care ar putea sa duca la disparitia manualelor tiparite

Astfel, elevul nu trebuie sa mai piarda timp sa caute o anumita informatie, motiv pentru care va putea sa petreaca mai mult timp in vederea procesului de intelegere si procesare a cunostiintelor nou-deprinse.

acum 52 luni (8 Jun 2017)

Rezultatele cercetarii i-au facut pe experti sa realizeze si o lista cu motivele care ar putea sa duca la disparitia manualelor tiparite.

Cost - Manualele costa prea mult, mai ales in conditiile in care tot ce se afla in aceste carti poate fi gasit si online. In spatiul virtual exista, deja, diverse platforme online, fie educationale sau pur si simplu informative, care au fost create de experti si pot fi accesate in mod gratuit. Chiar si costurile reciclarii hartiei sunt mai mari in comparatie cu electricitatea care este necesara pentru functionarea dispozitivelor digitale conectate la Internet.

Relevanta- In prezent nu mai accesam informatia ca odinioara, fie ca vorbim de manualele din scoli sau de cartile ascunse din rafturile bibliotecilor. Asadar, facem asta pentru ca este mai usor, mai rapid si pentru ca poti gasi informatia oricand doresti. Astfel, elevul nu trebuie sa mai piarda timp sa caute o anumita informatie, motiv pentru care va putea sa petreaca mai mult timp in vederea procesului de intelegere si procesare a cunostiintelor nou-deprinse. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro