Patru metode si ponturi pentru a juca la ruleta

Daca intr-un cazinou live vei avea parte de o atmosfera electrizanta si de dealeri mai mult sau mai putin prietenosi, in baruri sau la casele de pariuri poti juca la ruleta doar prin intermediul aparatelor de joc, majoritatea pe langa jocurile slots, includ si jocul de ruleta. Diferenta dintre cele doua tipuri este foarte mare, cel putin in ceea ce priveste marja de castig a casei, marja casei pentru roata cu doi de zero este de 5,26 in timp ce cea cu un singur zero este de 2,70.

acum 40 luni (16 Jun 2017)

Daca intr-un cazinou live vei avea parte de o atmosfera electrizanta si de dealeri mai mult sau mai putin prietenosi, in baruri sau la casele de pariuri poti juca la ruleta doar prin intermediul aparatelor de joc, majoritatea pe langa jocurile slots, includ si jocul de ruleta. Totusi, datorita noilor reglementari din Romania in ce priveste jocurile de noroc, Oficiul National pentru Jocuri de Noroc a verificat si autorizat anul trecut cateva cazinouri, printre care si legendarul 888 casino. Si ce poate fi mai de incredere decat un brand care exista si functioneaza fara intrerupere de 20 de ani?

Inainte de a incepe sa joci cel mai popular joc de noroc din Romania este bine sa stii cateva lucruri despre acest joc. In primul rand trebuie sa inveti regulile de joc, pentru ca a juca la ruleta nu inseamna doar sa pariezi pe un numar sau pe o culoare, inseamna sa stii zonele pe care poti paria sau anumite strategii de pariere.

Prima regula care trebuie sa o stiti atunci cand jucati la ruleta este ca majoritatea strategiilor de joc nu functioneaza, dar va putem da cateva ponturi care ar putea sa va ajute.

Pontul 1 - Evitati sa jucati ruleta care are doi de zero

Atunci cand jucati este bine sa evitati sa jucati jocurile care contin doi de zero, jucati daca puteti doar la acele rulete care contin doar un singur zero. Diferenta dintre cele doua tipuri este foarte mare, cel putin in ceea ce priveste marja de castig a casei, marja casei pentru roata cu doi de zero este de 5,26 in timp ce cea cu un singur zero este de 2,70. La 888 ruleta online puteti juca varianta cu un singur de zero, astfel ca sansele de dvs.

Pontul 2 - Creati-va un cont in banca special pentru jocurile de noroc

Atunci cand jucati la pariuri sau la cazino pe internet este bine sa aveti un cont separat la care sa atasati un card de debit Visa sau Mastercard. Asa cum aveti ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro