Patronul "Lactate Bradet" incepe intalnirile cu viitorii actionari ai noului proiect: "Oamenii au fost intr-o continua deruta"

Patronul

De saptamana viitoare, vom incepe intalnirile cu cei care si-au manifestat intentia de a subscribe, dar care mai au nevoie de lamuriri inainte de a face acest pas. De astazi suntem in mai toate magazinele cu care am avut contracte si inainte de acest scandal si speram ca lucrurile sa mearga bine", a mai declarat, luni, pentru "Adevarul", Marius Badea.

acum 95 luni (11 Apr 2016)

Visul meu este sa fac o fabrica foarte mare, sa creez un nou brand, Bradet Romanesc, la care orice roman care doreste sa investeasca sa poata deveni actionar. Oamenii au fost, in ultimul timp, intr-o continua deruta legata de scandalurile care au afectat Lactate Bradet. De saptamana viitoare, vom incepe intalnirile cu cei care si-au manifestat intentia de a subscribe, dar care mai au nevoie de lamuriri inainte de a face acest pas. se afla pe platforma Sprijina.ro, acolo unde Marius Badea si-a propus sa obtina finantari de 10 milioane lei, intr-un interval de 60 de zile. Omul de afaceri argesean se asteapta insa ca abia acum, dupa relansarea productiei, sa apara cea mai mare parte a investitorilor, mai ales ca, spune el, modalitatea de subscriere este la indemana oricui. "Cei care opteaza pentru recompense in actiuni pot contribui nelimitat, pornind de la suma de 100 lei. In acelasi timp, se poate opta pentru achizitionarea de bonuri valorice pentru cumparaturi de produse Lactate Bradet sau, pur si simplu, se poate oferi sprijin financiar personal pentru noul brand Bradet Romanesc", se arata intr-un comunicat Sprijina.ro. Lactate Bradet si-a reluat productia, dupa mai bine de o luna de la sistarea activitatii, in urma scandalului branzei cu E. In weekend-ul care s-a incheiat, primele lactate de Bradet au ajuns din nou pe rafturile magazinelor. Avem doua hipermarketuri - unul din Craiova si celalalt din Bradu - in care produsele nostre s-au epuizat sau au fost aproape de epuizare, dar si magazine in care vanzarea a mers mai greu. De astazi suntem in mai toate magazinele cu care am avut contracte si inainte de acest scandal si speram ca lucrurile sa mearga bine", a mai declarat, luni, pentru "Adevarul", Marius Badea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro