Patronul "Lactate Bradet", dupa publicarea rezultatelor Institutului Cantacuzino: "Este cea mai buna veste pe care am primit-o de la nastere"

Patronul

Marius BadeaS "infiintam societatea pe actiuni" Dupa izbucnirea scandalului celor 25 de kilograme de branza depistate cu E.Coli de inspectorii sanitar-veterinari, omul de afaceri argesean s-a gandit sa intoarca intreaga publicitatea, fie ea si negativa, in favoarea brandului sau si a lansat o provocare pentru toti cei care vor sa investeasca intr-o fabrica noua.

acum 52 luni (9 Mar 2016)

Dupa cateva zile in care am cunoscut numai oameni cu totul si cu totul deosebiti, incercand sa aflu mai multe puncte de vedere, acum sunt gata sa va prezint concluzia. Sper ca alegerea mea sa fie pe placul celor mai multi si sa fie solutia perfecta. Am ales sa lucram cu o echipa de oameni speciali, care au cunoscut in viata atat succesul, cat si suferinta adevarata. Vreau sa conduc acest proiect care sa arate tuturor ca romanii pot sa faca un produs romanesc adevarat.(...). Asa cum in anul 2008, un incediu nemilos mi-a distrus tot, si acum, am puterea sa o iau de la capat, ca impreuna sa realizam ceva de vis. Marius BadeaS "infiintam societatea pe actiuni"

Dupa izbucnirea scandalului celor 25 de kilograme de branza depistate cu E.Coli de inspectorii sanitar-veterinari, omul de afaceri argesean s-a gandit sa intoarca intreaga publicitatea, fie ea si negativa, in favoarea brandului sau si a lansat o provocare pentru toti cei care vor sa investeasca intr-o fabrica noua. "A SOSIT MOMENTUL sa vedem cat de PUTERNICI suntem in fata celor care vor sa ingroape tot ce este produs AUTENTIC ROMANESC. Dupa strangerea capitalului, pe durata a 60 de zile, infiintam societatea pe actiuni si in functie de banii subscrisi decidem: fie construim o fabrica noua, fie extindem fabrica actuala. Suntem amplasati intr-o zona de vis, o zona de maxima relaxare la care toti actionarii vor avea acces gratuit dupa o regula stabilita impreuna. Modalitatea de subscriere este simpla si total transparenta fiind asigurata de platforma sprijina.ro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro