Patrick Stewart, interpretul personajului Charles Xavier din "X-Men", a anuntat ca se retrage din franciza

Patrick Stewart, interpretul personajului Charles Xavier din

Patrick Stewart a dezvaluit in editia de vineri a emisiunii "Town Hall" a postului de radio SiriusXM ca "Logan", un spin-off inspirat din franciza "X-Men", este pentru el ultimul film din aceasta serie cinematografica de succes.

acum 37 luni (25 Feb 2017)

Patrick Stewart a dezvaluit in editia de vineri a emisiunii "Town Hall" a postului de radio SiriusXM ca "Logan", un spin-off inspirat din franciza "X-Men", este pentru el ultimul film din aceasta serie cinematografica de succes. Actorul a rememorat momentul in care a vizionat acest film alaturi de actorul Hugh Jackman si regizorul James Mangold, saptamana trecuta, la Berlin. La un moment dat, Hugh s-a aplecat spre mine, m-a prins de o mana si a tinut-o intre ale lui in ultimele doua minute ale filmului. "Apoi, filmul s-a terminat, iar noi trebuia sa urcam pe scena, dar nu inainte de incheierea genericului de final. Asadar, am ramas pe scaune pentru o vreme si, in timp ce stateam in scaunul meu, mi-am dat seama ca nu va exista niciodata o alta maniera mai buna, mai sensibila, mai emotionanta si mai frumoasa de a spune la revedere personajului Charles Xavier decat aceea prezentata in acest film. "Logan" este al saptelea film in care Patrick Stewart interpreteaza rolul profesorului Charles Xavier si al treilea lungmetraj din seria "Wolverine", ce include peliculele "X-Men Origins: Wolverine" (2009) si "The Wolverine" (2012).

Noul film prezinta noile aventuri ale mutantului Wolverine, interpretat de actorul australian Hugh Jackman, care incepe sa imbatraneasca si sa isi piarda puterile speciale. Regizat de James Mangold, "Logan" a fost proiectat in afara competitiei oficiale de la Berlinala 2017, inainte de lansarea sa in cinematografe, pe 3 martie. Starul britanic a primit trei nominalizari la Globul de Aur pentru evolutiile sale din productiile de televiziune "Moby Dick", "The Lion in Winter" si "Blunt Talk". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro