Patrick Ekeng de la Dinamo a murit la spital, dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului cu Viitorul Constanta

Mijlocaşul dinamovist a primit imediat ingrijiri la nivelul gazonului, insă a rămas inconştient fiind urcat in ambulanţă după aproximativ patru minute şi dus la Spitalul Foreasca din Bucureşti Medicii au incercat să-l resusciteze pe mijlocaş peste 80 de minute, fără succes insă conform unui anunţ oficial al Spitalului Floreasca, jucătorul a ajuns la camera de gardă "fără resuscitare", iar decesul a fost constatat după aproape 90 de minute in care medicii spitalului au incercat să-l resusciteze ------------------- UPDATE 23,00: Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng se află in stop cardiac, medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca incearcă să il resusciteze, insă după mai bine de 30 de minute fotbalistul nu reacţionează la manevrele de resuscitare, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvant al unităţii spitaliceşti, Bogdan Opriţa.

acum 83 luni (7 May 2016)

UPDATE 00,15: Conducerea tehnică a Clubului Dinamo, jucătorii și chiar copiii de mingi au izbucnit in lacrimi, la aflarea verdictului tragic al morții lui Ekeng care a adus aminte de o altă pierdere importantă pentru suflarea dinamovistă: decesul lui Cătălin Hildan.

"Unicul Căpitan" al lui Dinamo a incetat din viață la varsta de 24 de ani, pe 5 octombrie 2000, in timpul unui meci amical cu FC Oltenița.

Nici la mai bine de 15 ani de la moartea lui nu se cunoaște cauza clară a decesului, dar s-au avansat mai multe verdicte, printre care s-a numărat și stopul cardio-respirator.

Fostul mijlocaș nu a fost uitat niciodată de fanii dinamoviști și mai ales de ultrași, chiar i-au dedicat numeroase coregrafii și cantece in ultimii ani. Chipul său este imprimat de ani buni pe banderola de căpitan și pe tricouri, peluza galeriei dinamoviste ii poartă numele, iar jucătorii și oficialii clubului ii vizitează an de an mormantul din Brănești.

Mijlocaşul a bifat şi opt selecţii in naţională, fiind convocat alături de mari jucători ai Romaniei la turneul final al Campionatului European din 2000.

UPDATE 23,30: Fotbalistul Patrick Ekeng (26 de ani) a murit la Spitalul Floreasca din București, in ciuda manevrelor de resuscitare executate de personalul medical.

Mijlocaşul dinamovist a primit imediat ingrijiri la nivelul gazonului, insă a rămas inconştient fiind urcat in ambulanţă după aproximativ patru minute şi dus la Spitalul Foreasca din Bucureşti

Medicii au incercat să-l resusciteze pe mijlocaş peste 80 de minute, fără succes insă conform unui anunţ oficial al Spitalului Floreasca, jucătorul a ajuns la camera de gardă "fără resuscitare", iar decesul a fost constatat după aproape 90 de minute in care medicii spitalului au incercat să-l resusciteze

-------------------

UPDATE 23,00: Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng se află in stop cardiac, m... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro