Patriarhul Daniel despre folosirea coloanei oficiale: "Daca lumea e deranjata, noi nu avem nevoie"

Patriarhul Daniel despre folosirea coloanei oficiale:

Cu toate ca legile din Romania ofera dreptul la coloana oficiala doar pentru presedinte, premier si liderii celor doua camere ale Parlamentului, scandalul provocat de moartea politistului Bogdan Gigina a scos la iveala informatii scandaloase.

acum 54 luni (5 Dec 2015)

Cu toate ca legile din Romania ofera dreptul la coloana oficiala doar pentru presedinte, premier si liderii celor doua camere ale Parlamentului, scandalul provocat de moartea politistului Bogdan Gigina a scos la iveala informatii scandaloase. Astfel, s-a dovedit ca structurile Ministerului de Interne insoteau in trafic si alte persoane decat cele care ar fi avut dreptul prin lege, printre acestea aflandu-se si Patriarhul Daniel. Daca lumea este deranjata de coloana, noi nu avem nevoie de coloana (...) Am avut adesea delegatii care trebuiau sa ajunga la timp la aeroport. Trebuie scris precis in legislatie ca nu se mai da voie nimanui", a spus Patriarhul Daniel, citat de Agerpres.

"Muzica rock nu e rea. Ascultam ca nu avem incotro"

Tot la finalul slujbei de sfintire pe care a oficiat-o la Penitenciarul Jilava, Patriarhul a fost invitat sa comenteze afirmatia unui preot ortodox care ar fi spus ca tinerii din clubul Colectiv erau satanisti. De ce nu s-a dat numele preotului?

Liderul BOR a fost intrebat daca stie faptul ca Papa Francisc a lansat un CD cu muzica rock. Nu e rea (muzica rock, n.r.), cine a spus ca este rea? Noi ascultam ca nu avem incotro, daca se da in avion sau in masina. Si asa m-au trimis la scoala si m-au facut profesor, iar pe urma ne-au mai pedepsit si cu o slujba mai grea. Eu la toate materiile, cand am fost la facultate, am avut nota 10, numai la muzica am avut 8 si 9. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro