Patriarhia le recomanda preotilor sa fie atenti la ce posteaza pe internet, inclusiv pe site-urile personale

Patriarhia le recomanda preotilor sa fie atenti la ce posteaza pe internet, inclusiv pe site-urile personale

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane (BOR) a dezbatut, la sedintele de lucru de joi si vineri, modul in care se desfasoara activitatile de comunicare in spatiul virtual, scrie Mediafax.

acum 61 luni (6 Feb 2015)

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane (BOR) a dezbatut, la sedintele de lucru de joi si vineri, modul in care se desfasoara activitatile de comunicare in spatiul virtual, scrie Mediafax. Astfel, BOR a hotarat ca centrele eparhiale vor face periodic evaluarea monahilor si preotilor care desfasoara activitati de comunicare in spatiul virtual.

"Utilizarea de catre clerul ortodox a mijloacelor de comunicare virtuala in intreaga activitate bisericeasca trebuie facuta cu scopul de a promova misiunea, viata spirituala si unitatea Bisericii, nu in detrimentul acestora. Mai mult de atat, preotii sunt incurajati sa folosesca mijlocele moderne de comunicare in activitatea bisericeasca in special in promovarea activitatilor educative, social- filantropice si misionare pe care le desfasoara", potrivit hotararii Sinodului, a declarat purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, parintele Constantin Stoica. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro