Patria vinurilor si a PSD | Romania 4 you

Patria vinurilor si a PSD | Romania 4 you

"Evenimentul zilei" si revista "Capital" au lansat campania "Romania 4 you", o radiografie de substanta a situatiei sociale, politice si economice din judetele tarii. Aparent, judetul Vaslui este cuprins de frenezie electorala: s-au inscris 5.523 de candidati, ceea ce raportat la populatia judetului inseamna un candidat la 70 de locuitori.

acum 62 luni (22 May 2016)

"Evenimentul zilei" si revista "Capital" au lansat campania "Romania 4 you", o radiografie de substanta a situatiei sociale, politice si economice din judetele tarii. Campania are o frecventa saptamanala si se va derula pe parcursul urmatoarelor luni, pana la alegerile locale din iunie 2016. Cititi in revista "Capital" un amplu articol dedicat situatiei economice din judetele Vaslui si Vrancea.

Aparent, judetul Vaslui este cuprins de frenezie electorala: s-au inscris 5.523 de candidati, ceea ce raportat la populatia judetului inseamna un candidat la 70 de locuitori.

In municipiul Vaslui, in ultimii 4 de ani au fost doar doi edili: Victor Cristea, din 1992 in 2008, si Vasile Paval, din 2008 si pana in prezent. Cea mai acerba concurenta pentru functia de primar se inregistreaza la Barlad, unde sunt 10 candidati. Urmeaza primariile din Vaslui, Banca, Muntenii de Jos cu cate 9 candidati. El este cercetat de politisti dupa ce preoteasa l-a acuzat ca a agresat-o intrucat l-ar fi inregistrat cu un reportofon in timp ce facea declaratii de dragoste unei tinere. La Barlad, trei candidati independenti la Consiliul local au vrut sa se retraga cand au aflat ca trebuie sa aiba mandatar financiar sau risca o amenda de 15.000 de lei. MILIARDARII BOSOROGITI si LIHNITELE indragostite de ...

+LACOMIA inumana a unor PATRONI si CORUPTIA din INSTITUTIILE statului au ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro