Patraru il da in judecata pe Valentin Jucan: "O incercare de intimidare. Suna Patriarhul si Oprea sa ne dea afara"

Dragos Patraru a declarat in emisiunea "Starea Natiei", din 3 februarie, ca intentioneaza sa il dea in judecata pe Valentin Jucan, membru al CNA, dupa ce acesta din urma propusese aplicarea unei amenzi de 10.000 de lei din cauza unui material prezentat in emisiunea postului public. CNA a decis in sedinta de marti, 2 februarie, sa someze public postul TVR 1, dupa ce, in editia din data de 16 noiembrie 2015 a emisiunii "Starea Natiei", Patraru a afirmat ca organizatia Martorii lui Iehova este "un cult religios, finantat de stat".

acum 43 luni (4 Feb 2016)

Dragos Patraru a declarat in emisiunea "Starea Natiei", din 3 februarie, ca intentioneaza sa il dea in judecata pe Valentin Jucan, membru al CNA, dupa ce acesta din urma propusese aplicarea unei amenzi de 10.000 de lei din cauza unui material prezentat in emisiunea postului public.

CNA a decis in sedinta de marti, 2 februarie, sa someze public postul TVR 1, dupa ce, in editia din data de 16 noiembrie 2015 a emisiunii "Starea Natiei", Patraru a afirmat ca organizatia Martorii lui Iehova este "un cult religios, finantat de stat". Sub titlul "Cand religia ucide!", Patraru a comentat o stire referitoare la faptul ca o tanara accidentata a murit la spital, in conditiile in care parintii ei ar fi refuzat transfuzia de sange necesara interventiei medicale, din motive religioase.

Explicatia detaliata a lui Patraru

Imediat dupa aplicarea somatiei, Patraru a reactionat si a declarat pentru paginademedia.ro ca "printre membrii CNA exista oameni care nu inteleg foarte bine limba romana.

Acum, in cea mai noua editie "Starea Natiei, Dragos Patraru a declarat ca il va da in judecata pe Valentin Juncan pentru ca a propus amendarea TVR in mod eronat, dupa ce a explicat inca o data ce a vrut sa spuna despre Martorii lui Iehova. "Am eu o problema sau are domnul Jucan de la CNA pe care il voi chema in instanta pentru ca a propus aiurea amendarea emisiunii cu 10.000 de lei? Apoi, asta e mai importanta decat inteligenta sclipitoare a domnului Jucan de la CNA. Pentru ca libertatea religioasa, domnule Jucan, o spune si legea cultelor, se opreste cand vine vorba de viata omului. Ca o fata de 20 de ani a murit pentru ca tac-su, in opinia mea un criminal, a refuzat transfuzia.

"Suna Patriarhul, suna Oprea sa ne dea afara de la TVR. Jucan e doar distractiv"

"Revenind la decizia CNA o consider o incercarea de intimidare. Sunt oameni grei in tara asta care incearca sa ne dea afara de l... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro