Pasiunile nebanuite ale sefului CCR: muzica rock si gradinaritul. "Aveam parul lung, dar doar atat de lung cat prevedea legea"

Pasiunile nebanuite ale sefului CCR: muzica rock si gradinaritul.

Augustin Zegrean a vorbit in interviul acordat despre activitatile sale atunci cand nu citeste documente legate de interpretari ale legilor sau nu analizeaza diferite acte normative. De asemenea, Zegrean a vorbit de faptul ca are o casa la tara in Bistrita, unde are o gradina pe care o ingrijeste si obisnuieste sa faca tuica de prune.

acum 101 luni (10 Dec 2015)

Augustin Zegrean a vorbit in interviul acordat despre activitatile sale atunci cand nu citeste documente legate de interpretari ale legilor sau nu analizeaza diferite acte normative. Acesta isi aduce aminte cu nostalgie de tineretea sa cand avea parul lung si asculta trupele rock ale vremii. "Am 61 de ani si prin '70, cand canta Pheonix, eu locuiam in Timisoara. Toti tinerii pe atunci asta faceau, ascultau rock, pentru ca incepusera sa apara si la noi discuri cu Beatles, Rolling Stones si dupa aceea Deep Purple, Uriah Heep, Pink Floyd, multe. Zegrean prefera sa ramana un ascultator al muzicii rock din anii '60-'70, nefiind prea incantat de ceea ce se asculta in zilele noastre. Imi e greu sa ii ascult, prea multa galagie, mai putina muzica si foarte mult zgomot. ascult cu placere orice fel de muzica, dar la suflet este muzica tineretii mele. Daca ar fi muzica turceasca, as asculta, dar la manele ma enerveza foarte tare textele, sunt idioate, cu dusmani, cu valuta." De asemenea, Zegrean a vorbit de faptul ca are o casa la tara in Bistrita, unde are o gradina pe care o ingrijeste si obisnuieste sa faca tuica de prune. Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a depus, marti, in fata clubului Colectiv, o coroana de flori din partea institutiei, deplangand ce s-a intamplat astfel: "Puteam sa fiu si eu. Imi place rock-ul si ma duc in club, nu va spun in care". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro