Pasiunile exotice ale eroului Romaniei din meciul cu Turcia. Creste gaini indiene si bea sampanie pentru copii

Pasiunile exotice ale eroului Romaniei din meciul cu Turcia. Creste gaini indiene si bea sampanie pentru copii

Grozav a ajuns la cinci goluri marcate pentru Romania, in 22 de partide, si a revenit cu succes la echipa nationala, dupa ce fostii selectioneri Iordanescu si Daum l-au ignorat cvasi-total. Spre exemplu, in Romania exista doar 100 de exemplare de Combatanta indiana, iar pretul unui exemplar de concurs se ridica la 60 de euro.

acum 67 luni (10 Nov 2017)

Grozav a ajuns la cinci goluri marcate pentru Romania, in 22 de partide, si a revenit cu succes la echipa nationala, dupa ce fostii selectioneri Iordanescu si Daum l-au ignorat cvasi-total. La 27 de ani, Gicu Grozav, noul decar al nationalei, este in continuare unul dintre cei mai discreti fotbalisti din lotul Romaniei. Mama sa si sotia lui Cornel Talnar sunt surori, iar Gicu a fost vaccinat de mic pentru fotbal. Unchiul il lua cu el peste tot, iar pe la 10 ani, copilul a inteles ca Tantarul a reprezentat ceva in fotbalul romanesc, fiind fascinate de povestile meciurilor lui contra lui Hamburg sau Liverpool. Grozav s-a dus si el la fotbal, dar trei ani a facut in paralel si judo. Iesea de la judo si se ducea la fotbal, unde era atras de executiile spectaculoase. Nu bea si nu fumeaza, iar de Revelion deschide o sampanie pentru copii. Acum patru ani, Gicu a platit 700 de euro pentru un caine bulldog englezesc, achizitionat din Ungaria. Acasa, la Alba-Iulia, are insa crescatorie de gaini! Cheltuie o gramada de bani si merge la expozitii prin tara!", a dezvaluit atunci Talnar. Gicu are cateva exemplare de valoare: Combatanta indiana, Orpington galben, Brahma herminat deschis, Cochinchina urias alb, Plymouth rock flori rosu sau Motata olandeza. Spre exemplu, in Romania exista doar 100 de exemplare de Combatanta indiana, iar pretul unui exemplar de concurs se ridica la 60 de euro.

Din aceasta vara, Gicu Grozav a devenit unul dintre sustinatorii financiari ai echipei sale de suflet, Unirea Alba Iulia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro