Parul animalelor de companie este daunator sau pentru nou-nascut?

Parul animalelor de companie este daunator sau pentru nou-nascut?

Pentru a se ajunge la un blocaj al intestinelor ar fi necesar ca micutul sa ingereze o cantitate foarte mare de par felin sau canin, ceea ce marturisesc cunoscatorii, este mai putin probabil sa se intample, noteaza cei de la onejive.com Orice stapan de animalut care-si iubeste si respecta animalul va face curatenie in mod regulat in casa si isi va peria animalul pentru a scapa de parul ce sta sa cada.

acum 85 luni (30 May 2017)

Cum iti iubesti foarte mult catelul ori pisica, ti-ar fi greu sa renunti la compania lor daca ti s-ar spune ca nu sunt benefice pentru sanatatea celui mic. Ai tot auzit multe mamici care spuneau ca nu e bine sa mai tii in casa un animalut dupa ce se odorul tau s-a nascut.

Una dintre intrebarile frecvente ale iubitorilor de animale care detin acasa un patruped este ce se intampla daca bebelusul inghite fara sa vrea parul acestuia. Specialistii explica faptul ca blana animalelor de companie nu este daunatoare sanatatii sugarilor deoarece ea este asemanatoare ca structura parului uman. Pentru a se ajunge la un blocaj al intestinelor ar fi necesar ca micutul sa ingereze o cantitate foarte mare de par felin sau canin, ceea ce marturisesc cunoscatorii, este mai putin probabil sa se intample, noteaza cei de la onejive.com

Orice stapan de animalut care-si iubeste si respecta animalul va face curatenie in mod regulat in casa si isi va peria animalul pentru a scapa de parul ce sta sa cada.

Afla pe clicksanatate.ro ce simptome da alergia la parul de animale! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro