Partidul M10 anunta duminica numele candidatului sustinut pentru Primaria Capitalei

Partidul M10 anunta duminica numele candidatului sustinut pentru Primaria Capitalei

Conform unui comunicat remis de M10, viziunea lui Ciprian pentru Bucuresti se bazeaza pe trei piloni: "1. In februarie 2015 Ciucu a fost ales sef al Consiliului National de Integritate, institutia in subordinea careia se afla Agentia Nationala de Integritate, dupa ce a fost sustinut de mai multe organizatii ale societatii civile pentru a fi membru in CNI.

acum 97 luni (14 Feb 2016)

Conform unui comunicat remis de M10, viziunea lui Ciprian pentru Bucuresti se bazeaza pe trei piloni:

"1. Modernizarea infrastructurii tehnico-edilitare, demararea unui program realist de consolidare a locuintelor si identificarea, impreuna cu cetatenii, a unui model administrativ de secol XXI! "Nu cred ca trebuie sa salvam orasul de cineva sau de ceva, cred ca trebuie sa-l punem pe baze solide, sa-l aducem in secolul 21, atat ca model administrativ cat si din punct de vedere al infrastructurii", adauga Ciucu.

Cine e Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu, membru al consiliului director al Centrul Roman de Politici Europene, este propunerea M10, partidul condus de Monica Macovei, pentru Primaria Capitalei.

Ciprian Ciucu este director de programe, membru al consiliului director al Centrul Roman de Politici Europene (CRPE), pe care l-a fondat impreuna cu Cristian Ghinea. Potrivit prezentarii de pe site-ul CRPE, el are o experienta bogata in sectorul non-profit, unde a lucrat pentru organizatii cunoscute precum ''Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile'', ''Centrul Educatia 2000+ (Soros Open Network)''. Ciucu a acordat consultanta in cadrul mai multor proiecte de asistenta tehnica (Banca Mondiala, Comisia Europeana, USAID, DfID, Unicef, Matra) pentru diferite agentii si ministere din Romania, Republica Moldova si Georgia.

In perioada 2007-2013 a fost lector invitat la Universitatea Bucuresti unde tinut cursul de managementul proiectelor in cadrul Departamentului de Studii Europene al Facutatii de Litere.

In februarie 2015 Ciucu a fost ales sef al Consiliului National de Integritate, institutia in subordinea careia se afla Agentia Nationala de Integritate, dupa ce a fost sustinut de mai multe organizatii ale societatii civile pentru a fi membru in CNI. Ce solutii propune liberalul Prim-vicepresedintelui PNL Cristian Busoi, potential candidat al liber... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro