Partenerul de afaceri al lui Radu Mazare, retinut de procurorii anticoruptie

"Morgenstern Avraham nu a inregistrat in mod corespunzator veniturile obtinute din 3 contracte incheiate cu RAEDPP (Exploatarea Domeniului Public si Privat) Constanta si Confort Urban SRL Constanta in suma totala de peste 150 de milioane lei si nu a inregistrat facturile fiscale aferente acestor venituri, emise de societatea Shapir Structures SRL", explica procurorii anticoruptie.

acum 97 luni (18 Nov 2014)

"Morgenstern Avraham nu a inregistrat in mod corespunzator veniturile obtinute din 3 contracte incheiate cu RAEDPP (Exploatarea Domeniului Public si Privat) Constanta si Confort Urban SRL Constanta in suma totala de peste 150 de milioane lei si nu a inregistrat facturile fiscale aferente acestor venituri, emise de societatea Shapir Structures SRL", explica procurorii anticoruptie. Conform procurorilor, peste 40 de milioane de lei primite de la Primaria condusa de Radu Mazare nu au fost inregistrate in contabilitatea firmei lui Morgenstern Avraham.

Mai mult, procurorii sustin ca Avraham a inregistrat cheltuieli fictive de peste 65 milioane lei, reprezentand consultanta si asistenta tehnica oferite de societatile Larton Consultants ltd Cipru si Comrad Leasing ltd Cipru, doua firme offshore controlate tot de omul de afaceri. Omul de afaceri este acuzat de dare de mita, iar primarul Constantei de luare de mita.

Conform procurorilor, Mazare ar fi primit 175.000 de euro de la Avraham Morgenstern pentru ca acesta sa castige contractul privind construirea locuintelor sociale din cartierul "Henri Coanda" din Constanta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro