PARLAMENTUL RUSINII NATIONALE. Culmea tupeului in politica: Deputatii si-au luat o zi libera in plus, de Paste. Dar nu vor sa recunoasca

PARLAMENTUL RUSINII NATIONALE. Culmea tupeului in politica: Deputatii si-au luat o zi libera in plus, de Paste. Dar nu vor sa recunoasca

Cum anul acesta Pastele si sarbatoarea zilei de 1 Mai coincid, romanii de rand au doar luni - 2 mai - zi libera. Explicatie e ca, deoarece anul acesta prima zi de Paste si Ziua Muncii se suprapun si cad in weekend, salariatii bugetari cu program obisnuit (adica de luni pana vineri) se vor putea bucura doar de o zi libera - pe 2 mai.

acum 55 luni (19 Apr 2016)

Cum anul acesta Pastele si sarbatoarea zilei de 1 Mai coincid, romanii de rand au doar luni - 2 mai - zi libera. Deputatii, insa, dupa ce ca oricum nu lucrau joi si vineri, in saptamana dinaintea celor doua sarbatori, si-au mai si marit vacanta cu inca o zi. Plenul destinat votului final ar urma sa aiba loc marti, in loc de miercuri, decizia venind ca urmare a unei propuneri din partea liderilor grupurilor parlamentare, noteaza Mediafax.

"Este o propunere a liderilor ca saptamana viitoare votul final sa se desfasoare in ziua de marti.

Doar ca, din experienta de anii trecuti se stie foarte bine ca "lucrul in comisii" inainte de Paste e o scuza buna de chiul.

Acelasi secretar, insa, a negat ca ar fi vorba despre o graba a deputatilor de a pleca mai repede acasa, sustinand chiar ca alesii NU AU "vacanta de Paste".

Explicatie e ca, deoarece anul acesta prima zi de Paste si Ziua Muncii se suprapun si cad in weekend, salariatii bugetari cu program obisnuit (adica de luni pana vineri) se vor putea bucura doar de o zi libera - pe 2 mai. Citeste si:

+Frumoasa escroaca Andreea se lauda ca l-a vrajit si pe fiul presedintelui ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro