Parlamentul nigerian "a pierdut" documentele privind bugetul pe 2016

Parlamentul nigerian

Informatia provine de la un parlamentar nigerian care a vorbit sub protectia anonimatului, si care a precizat ca documentele pierdute trebuiau distribuite membrilor camerei superioare ale legislativului nigerian.

acum 98 luni (13 Jan 2016)

Informatia provine de la un parlamentar nigerian care a vorbit sub protectia anonimatului, si care a precizat ca documentele pierdute trebuiau distribuite membrilor camerei superioare ale legislativului nigerian. Vina pentru incurcatura este pasata, aparent, intre administratia prezidentiala - care sustine ca odata ce actele pentru buget sunt trimise, ele ies din responsabilitatea institutiei - si opozitia parlamentara, care acuza presedintele si majoritatea parlamentara de orchestrarea "disparitiei" pentru a trage de timp.

Presedintele tarii, Muhammadu Buhari, a trimis la sfarsitul anului trecut copii ale primei propuneri de buget pe 2016 ambelor camere, care ar prevedea cresterea cheltuielilor cu 20% bazat pe imprumuturi externe, necesare din cauza scaderii pretului petrolului si a impactului acestuia asupra economiei nigeriene, care se afla in una dintre cele mai grave recesiuni din perioada recenta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro