Parlamentul a primit cererile procurorilor DNA pentru cercetarile din DOSARUL MICROSOFT

Parlamentul a primit cererile procurorilor DNA pentru cercetarile din DOSARUL MICROSOFT

Procurorul general Tiberiu Nitu a transmis Parlamentului European referatul DNA prin care se solicita declansarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de europarlamentarul Dan NICA, suspectat de abuz in serviciu, luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani.

acum 80 luni (30 Sep 2014)

Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a anuntat, marti, ca procurorul general Tiberiu Nitu, in baza dispozitiilor articolului 109 alineatul 2 din Constitutie, a articolelor 12 si 19 din Legea 115/1999 si ale Deciziei Curtii Constitutionale nr. 270 din 10 martie 2008, a transmis ministrului Justitiei referatul Directiei Nationale Anticoruptie prin care se solicita declansarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de: senatorul Ecaterina Andronescu- pentru abuz in serviciu, luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani; senatorul Petru Serban Mihailescu - pentru instigare la abuz in serviciu, trafic de influenta si spalare de bani.

Procurorul general Tiberiu Nitu a transmis Parlamentului European referatul DNA prin care se solicita declansarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de europarlamentarul Dan NICA, suspectat de abuz in serviciu, luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro