Parlamentarul Marian Neacsu, noul vicepresedinte al Camerei Deputatilor in locul lui Viorel Hrebenciuc

Parlamentarul Marian Neacsu, noul vicepresedinte al Camerei Deputatilor in locul lui Viorel Hrebenciuc

Anul trecut el a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sub acuzatia de conflict de interese.

acum 65 luni (28 Oct 2014)

In cadrul unei sedinte organizata luni 27 octombrie, deputatul PSD din Ialomita Marian Neacsu a fost ales sa devina noul vicepresedinte al Camerei Deputatilor, dupa demisia din aceasta functie a lui Viorel Hrebenciuc.

Trimis in judecata pentru conflict de interese

Deputat in colegiul parlamentar II Slobozia, Marian Neacsu este la al doilea mandat in Parlamentul Romaniei, primul obtinandu-l in perioada 2008 - 2012.

De numele lui Marian Neacsu se leaga si un scandal cu iz penal. Anul trecut el a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sub acuzatia de conflict de interese.

Cititi si:

Cum a gasit succesul in viata baronul de Ialomita Silvian Ciuperca. De la un simplu profesor, la omul care controleaza toata averea judetului

Silvian Ciuperca este de 10 ani presedintele Consiliului Judetean Ialomita. Ascensiunea sa in administratia publica si viata politica incepe cu 20 de ani in urma pe vremea cand a fost ales primar al orasului Tandarei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro