Parlamentarii UNPR doresc majorarea pensiilor membrilor fostelor CAP-uri de la 360 la 500 de lei

Parlamentarii UNPR doresc majorarea pensiilor membrilor fostelor CAP-uri de la 360 la 500 de lei

UNPR a depus la Parlament doua proiecte de lege, unul dintre ele vizand majorarea pensiilor membrilor fostelor CAP-uri de la 360 de lei la 500 de lei pe luna, a anuntat marti deputatul Luminita Adam, purtator de cuvant al Uniunii.

acum 54 luni (12 Apr 2016)

UNPR a depus la Parlament doua proiecte de lege, unul dintre ele vizand majorarea pensiilor membrilor fostelor CAP-uri de la 360 de lei la 500 de lei pe luna, a anuntat marti deputatul Luminita Adam, purtator de cuvant al Uniunii. In primul rand, efortul bugetar nu este extraordinar de mare, este vorba de un numar de 400.000 de oameni care ar beneficia de aceasta marire, iar marirea propusa de noi este una rezonabila, adica nici macar nu am mers spre o propunere de dublare a pensiilor. Categoric, suma de 500 de lei nu este o suma mare si nu este suficienta pentru un batran care a muncit ani de zile in conditii extraordinar de grele.

Cel de-al doilea proiect de lege depus in Parlament de UNPR se refera la reglementarea in domeniul recuperarii de debite.

"Cred ca foarte multi dintre noi am avut la un moment dat de a face cu firme, cu societati care aveau de recuperat creante pe care societatile respective, la randul lor, le cumparasera de la principalii nostri creditori. (...) Scopul este sa reglam aceasta piata de recuperare, sa oferim o siguranta cetatenilor ca, in cazul in care ajung cu un debit pe care nu-l pot sa-l plateasca, sa fie recuperat debitul si sa nu fie impovarati cu dobanzi si cu cheltuieli nejustificate si sa fie tratati intr-un mod corect si legal", a explicat deputatul UNPR Citeste si:

+Mesajul INFIORATOR al FAMILIEI politistului BOGDAN GIGINA: "Domnule OPREA, ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro