Parlamentarii si-au votat pensiile speciale. PNL il acuza pe Zgonea ca a numarat gresit: "O depaseste in maiestrie pe Roberta Anastase"

Parlamentarii si-au votat pensiile speciale. PNL il acuza pe Zgonea ca a numarat gresit:

UPDATE Liderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat, marti, cu privire la legea privind pensiile parlamentarilor, ca nu exista un temei juridic pentru a contesta legea la CCR, insa, vor exista sanctiuni pentru liberalii care nu au respectat decizia partidului de a nu participa la vot. In opinia mea este foarte greu de crezut ca, dupa ce la votul anterior au fost 304 voturi pentru, 2 impotriva si vreo 7 abtineri, puteau ramane in sala 287 de parlamentari dupa retragerea din sala a 80-90 de parlamentari ai PNL.

acum 58 luni (15 Dec 2015)

UPDATE Dupa ce si-au votat pensiile speciale pentru ei, senatorii juristi au votat si pensiile speciale pentru alesii locali. Pentru ca pensiile speciale pentru alesii locali sa fie aprobat mai este un singur pas, de a trece de plenul Senatului.

UPDATE Liderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat, marti, cu privire la legea privind pensiile parlamentarilor, ca nu exista un temei juridic pentru a contesta legea la CCR, insa, vor exista sanctiuni pentru liberalii care nu au respectat decizia partidului de a nu participa la vot.

"Reiteram pozitia PNL, de a nu se da gir acestei initiative (..) din considerente de natura morala si procedurala. Atunci cand vom avea o lege care sa rezolve problema tuturor pensiilor din Romania, atunci putem lua in considerare si pensiile parlamentarilor", a declarat liderul grupului parlamentar PNL din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu.

UPDATE Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban: La votul final asupra legii ne-am ridicat din sala si am plecat, 90 de parlamentari PNL. In opinia mea este foarte greu de crezut ca, dupa ce la votul anterior au fost 304 voturi pentru, 2 impotriva si vreo 7 abtineri, puteau ramane in sala 287 de parlamentari dupa retragerea din sala a 80-90 de parlamentari ai PNL. Astfel, parlamentarii nu vor mai beneficia de autoturisme in colegiile si circumscriptiile electorale, iar, in schimb, sa primeasca o suma forfetara de 1.400 lei pentru acoperirea cheltuielilor de transport, potrivit unei modificari adoptate astazi in plenul reunit al celor doua camere.

Reprezentantii din Legislativ au respins astfel cererea de reexaminare formulata de presedintele Klaus Iohannis. Suma asigura plata pentru pentru peste 250 de litri de benzina, in fiecare luna. Sunt oameni care spun ca au primit amenzi pentru ca nu au putut sa plateasca darile la stat si legea e proasta. ne cer noua, tuturor parlamentarilor, sa modi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro