Parlamentarii PSD nu vor vota la motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Parlamentarii PSD nu vor vota la motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Liderul UNPR a explicat si contextul in care va rupe parteneriatul cu PSD: "In momentul in care actuala coalitie de guvernare sau oricine altcineva militeaza impotriva intaririi statului roman, unul din pilonii UNPR-ului, din momentul acela nu mai sunt partener cu actuala coalitie de guvernare si cred ca am fost destul de clar", a mai afirmat vicepremierul.

acum 70 luni (11 Jun 2015)

"Din respect pentru Parlament, PSD va fi prezent in sala, dar nu va vota.

Invitat astazi la Adevarul Live, presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat ca nici UNPR nu va vota la motiunea de cenzura. Eu am patentat treaba asta si va spun un secret, si atunci (2012 - demiterea Guvernului Ungureanu prin motiune de cenzura - n.r.) tin minte ca s-au suparat si alti sefi de stat, atunci era majoritatea la vreo 5 voturi.

Vicepremierul a dat asigurari ca nu va trada actuala guvernae si pe premierul Victor Ponta. Sunt intr-o coalitie de guvernare, sunt un om serios, sunt un om care mi-am dat cuvantul si cred ca Guvernul Romaniei este un guvern bun, din care fac si eu parte. Este o problema, in primul rand si am spus-o intotdeauna, de bun simt sa mergi cu echipa din care faci parte si e o echipa guvernamentala, si la bine, si la rau", a mai declarat Oprea.

Liderul UNPR a explicat si contextul in care va rupe parteneriatul cu PSD: "In momentul in care actuala coalitie de guvernare sau oricine altcineva militeaza impotriva intaririi statului roman, unul din pilonii UNPR-ului, din momentul acela nu mai sunt partener cu actuala coalitie de guvernare si cred ca am fost destul de clar", a mai afirmat vicepremierul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro