Parlamentar: 25 de tiruri cu PAINE CONGELATA intra zilnic in Romania si se vinde ca paine proaspata

Parlamentar: 25 de tiruri cu PAINE CONGELATA intra zilnic in Romania si se vinde ca paine proaspata

In Romania, intra zilnic 25 de tiruri cu paine congelata din import, ceea ce inseamna o cantitate de 875.000 de tone pe an, care se vand ca paine proaspata, a declarat, astazi, presedintele Comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor, Nini Sapunaru, la Conferinta Nationala a Agricultorilor.

acum 91 luni (18 May 2016)

In Romania, intra zilnic 25 de tiruri cu paine congelata din import, ceea ce inseamna o cantitate de 875.000 de tone pe an, care se vand ca paine proaspata, a declarat, astazi, presedintele Comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor, Nini Sapunaru, la Conferinta Nationala a Agricultorilor. "25 de tiruri cu paine congelata intra in fiecare zi in Romania, adica 875.000 de tone pe an. Deci, orice paine proaspata din aceste magazine este de fapt paine congelata adusa din import", a spus Sapunaru, citat de Agerpres. Sapunaru a adaugat ca, de fapt, supermarketurile se tem de disparitia taxei de raft.

LAPAR: Porcul din import nu poate fi mai ieftin, decat daca e cu probleme

Anterior, in aceeasi conferinta, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR), Laurentiu Baciu, a sustinut ca toate alimentele din supermarketuri ar trebui sa provina de la producatori romani, iar din import ar trebui aduse doar acele alimente care nu se produc la noi in tara.

+SUPERMARKETURILE, inchise duminica si de sarbatorile

+Stelian Tanase povesteste in JURNAL culisele SCANDALULUI cu MASONERIA: "Seful ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro