PariuriX.com implineste 10 ani si lanseaza prima retea de socializare dedicata pariorilor din Romania

PariuriX.com implineste 10 ani si lanseaza prima retea de socializare dedicata pariorilor din Romania

Casele de pariuri sunt distribuite in diverse topuri, in functie de criterii precum: Popularitate (numarul celor care joaca la respectivele agentii), Cote (Marja de comision oprita, in medie, de operator), Oferta (numarul de sporturi, evenimente si tipuri de pariuri), Live (oferta Live, cote, viteza de actualizare a cotelor, numarul de evenimente disponibile live video, calitatea interfetei si viteza de navigare si de plasare a pariurilor), Mobil (cele mai bune experiente pentru a paria de pe mobil) si o alta categorie in care sunt prezentate ofertele si frecventa cu care fiecare operator obisnuieste sau nu sa le propuna pariorilor.

acum 36 luni (20 Dec 2016)

Noua versiune a site-ului de pariuri online PariuriX include o retea de socializare dedicata, prin intermediul careia utilizatorii pot comunica si se pot urmarii intre ei, dar in acelasi timp pot interactiona si cu favoritii lor, cum ar fi: Pescadorul, Galisandru, Ralco, Mirel Nicolae sau chiar si cu cei mai consacrati dintre specialistii PariuriX.com: Ionut Angheluta, Marius Hutu si Dan Stefanescu.

Pasionatii nu numai ca pot urmari toate ponturile si biletele postate de cei la care se aboneaza, dar pot descoperi si la ce case de pariuri joaca acestia sau pot gasi eventualele articole, comentarii, mesaje pe forum sau aprecierile publicate de catre cei vizati.

In ceea ce priveste casele de pariuri online, site-ul celei mai active comunitati de pariori din tara ramane un punct de referinta pentru pariori. Recenziile despre fiecare dintre cele 15 agentii de pariuri online licentiate la ONJN includ sectiuni precum: Plasarea primului Pariu, Verificarea contului, Depunere si retrageri de bani, Oferta de pariuri inainte de meci si oferta de pariuri LIVE, Transmisiuni live video, Disponibilitate pe dispozitive mobile, Relatii cu clientii, Intrebari comune si raspunsuri la multe alte intrebari comune. Casele de pariuri sunt distribuite in diverse topuri, in functie de criterii precum: Popularitate (numarul celor care joaca la respectivele agentii), Cote (Marja de comision oprita, in medie, de operator), Oferta (numarul de sporturi, evenimente si tipuri de pariuri), Live (oferta Live, cote, viteza de actualizare a cotelor, numarul de evenimente disponibile live video, calitatea interfetei si viteza de navigare si de plasare a pariurilor), Mobil (cele mai bune experiente pentru a paria de pe mobil) si o alta categorie in care sunt prezentate ofertele si frecventa cu care fiecare operator obisnuieste sau nu sa le propuna pariorilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro