Paris Jackson, in razboi cu fanii dupa ce a postat o fotografie in care apare topless: "Nu trebuie sa faci din nuditate ceva sexual."

Paris Jackson, in razboi cu fanii dupa ce a postat o fotografie in care apare topless:

Daca asta supara pe cineva pot sa inteleg si va incurajez sa nu ma mai urmariti pe Instagram, pentru ca nu imi voi cere scuze pentru asta. Apoi am luat o pauza de doi ani de pe retelele sociale si oamenii mi-au cerut sa ma intorc, sa-mi fac contul de Instagram public din nou.

acum 31 luni (16 May 2017)

"Nuditatea a pornit ca o miscare spre a ne intoarce la natura, exprimand libertatea, si a fost considerata inclusiv o filozofie", a scris Paris Jackson, citata de Mediafax. In ceea ce ma priveste, ma ajuta sa ma simt mai conectata cu Mama Gaia. Este un lucru frumos si nu trebuie sa faci din el ceva sexual, asa cum face media sau cum se intampla cu unele staruri de la Hollywood. Nu doar ca trupul tau este un templu si ar trebui sa-l pretuiesti, dar feminismul inseamna si sa te exprimi in propriul tau fel, fie ca o faci cu sau fara haine pe tine", a mai zis ea.

"Corpul omului este un lucru frumos si indiferent ce imperfectiuni ai este superb si trebuie sa te exprimi asa cum simti. Daca asta supara pe cineva pot sa inteleg si va incurajez sa nu ma mai urmariti pe Instagram, pentru ca nu imi voi cere scuze pentru asta.

In trecut, fiica lui Michael Jackson a postat un videoclip in care a marturisit ca mesajele ostile ale fanilor au facut-o sa incerce sa-si puna capat zilelor cu ani in urma. Apoi am luat o pauza de doi ani de pe retelele sociale si oamenii mi-au cerut sa ma intorc, sa-mi fac contul de Instagram public din nou. Am facut-o, insa nimic nu s-a schimbat", a spus Paris printre lacrimi intr-un filmulet care a fost sters ulterior de pe contul sau de Instagram. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro