Paris Jackson critica industria modei: "Am cicatrici, vergeturi, acnee si celulita. Sunt un om, nu o papusa"

Paris Jackson critica industria modei:

Modelul si actrita Paris Jackson, care a devenit la inceputul anului imaginea casei de moda Calvin Klein si a semnat un contract cu IMG Models, a declarat pentru revista "i-D" ca isi doreste sa schimbe modul in care este perceputa frumusetea in industria modei.

acum 68 luni (4 Aug 2017)

Modelul si actrita Paris Jackson, care a devenit la inceputul anului imaginea casei de moda Calvin Klein si a semnat un contract cu IMG Models, a declarat pentru revista "i-D" ca isi doreste sa schimbe modul in care este perceputa frumusetea in industria modei. Ideea ca toti trebuie sa ne incadram intr-un anumit standard de frumusete este scandaloasa si ridicola pentru ca este o chestiune pur subiectiva. Frumusetea, adevarata frumusete, ar trebui masurata tinand cont de sufletul, caracterul, integritatea, intentiile si mentalitatea unei persoane", a declarat Paris Jackson, citata de People.

Paris a marturisit ca si-a propus sa schimbe viziunea marilor case de moda, dar si sa convinga si alte tinere sa se accepte asa cum sunt. "Principalul motiv pentru care vreau sa schimb acest stigmat al frumusetii este dorinta ca oamenilor din intreaga lume sa nu le mai fie atat de greu sa se simta bine cu ei, indiferent de aspectul fizic. Imi place sa interactionez cu fanii mei si sper sa-i influentez intr-o maniera frumoasa", a explicat Paris Jackson. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro