PARINTII care pun poze cu copiii lor pe Facebook ar putea avea PROBLEME CU LEGEA

PARINTII care pun poze cu copiii lor pe Facebook ar putea avea PROBLEME CU LEGEA

Potrivit unui studiu realizat in 2015 arata ca in Marea Britanie parintii posteaza pe an aproximativ 200 de fotografii cu copiii lor cu varste sub cinci ani, ceea ce inseamna ca aceastia ar putea avea in jur de 1.000 de fotografii pe reteaua de socializare inainte ca ei sa implineasca aceasta varsta.

acum 66 luni (8 May 2016)

Parintii s-ar putea confrunta cu amenzi usturatoare si chiar cu inschisoarea daca pun pe Facebook fotografii injositoare cu copiii lor, avertizeata autoritatile franceze. Mamele sau tatii care distribuie astfel de fotografii pe reteaua de socializare ar putea di dati in judecata chiar de catre odraselele lor.

Potrivit Guvernului francez, legile care se refera la viata privata arata ca parintii ar putea fi amendati cu mii de lire sau condamnati la inchisoare pentru publicarea unior fotografii intime cu copiii lor, fara permisiunea acestora, relateaza mirror.co.uk.

Mamele care posteaza mai mult de zece fotografii pe zi sau tatii dispusi sa impartaseasca pe Facebook chiar si cele mai stranii obiceiuri ale copiilor lor ar putea sa-si chimbe obiceiurile. Potrivit unui studiu realizat in 2015 arata ca in Marea Britanie parintii posteaza pe an aproximativ 200 de fotografii cu copiii lor cu varste sub cinci ani, ceea ce inseamna ca aceastia ar putea avea in jur de 1.000 de fotografii pe reteaua de socializare inainte ca ei sa implineasca aceasta varsta. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro