Parintele Eugen Tanasescu despre miscarea #Metoo: "Pentru crestinele abuzate si violate de extremistii Orientului n-am vazut #metoo"

Parintele Eugen Tanasescu despre miscarea #Metoo:

Eugen Tanasescu a postat pe pagina personala de Facebook punctul sau de vedere fata de miscarea #Metoo: "1.Sustin campania antihartuire sexuala. Iar acum, cand s-a declansat valul doar pentru un nene de la Hollywood (pentru crestinele abuzate si violate de extremistii Orientului n-am vazut #metoo) s-au gasit sa "dezvaluie" (va rog observati ghilimelele).

acum 59 luni (19 Oct 2017)

Eugen Tanasescu a postat pe pagina personala de Facebook punctul sau de vedere fata de miscarea #Metoo: "1.Sustin campania antihartuire sexuala. Compatimesc si ofer empatia mea tuturor victimelor care au fost lovite de fenomen. Detest ipocrizia celor care au tacut ani de zile, n-au avut nici o reactie, nu s-au plans nici la politie, nici la procuror ci s-au complacut pentru avantaje, practicand prostitutia pentru cariera. Iar acum, cand s-a declansat valul doar pentru un nene de la Hollywood (pentru crestinele abuzate si violate de extremistii Orientului n-am vazut #metoo) s-au gasit sa "dezvaluie" (va rog observati ghilimelele). In rest, faptul ca cel mai prigonit grup social de pe planeta ramane cel al crestinilor (75% din cazuri) nu e nici o campanie. Pentru cei ce ce vor fi vesnic vii, de ce sa te ingrijorezi?" Hashtag-ul "Me Too" ("si eu" - n.r.) a aparut dupa ce numeroase femei celebre au recunoscut in ultimele zile ca au fost hartuite sexual sau chiar violate de producatorul american Harvey Weinstein. Tanara a venit cu ideea ca toate femeile din social media care au trait o experienta de hartuire sexuala sau abuz sa-si impartaseasca povestea printr-o postare insotita de hastag-ul #metoo. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro