Parcurile acvatice de pe litoralul romanesc. Cele mai nastrusnice distractii pe care le gasesti vara la mare

Parcurile acvatice de pe litoralul romanesc. Cele mai nastrusnice distractii pe care le gasesti vara la mare

Cel mai mare parc de distractii de acest gen de pe litoral este Aqua Magic din Mamaia. O zi la Aqua Magic este o zi plina de adrenalina, pentru ca vartejurile de apa, toboganele uriase si cursele nebune pe apa te vor pune la incercare, astfel ca la sfarsitul programului de distractie vei fi obosit, dar energic. Alta armata de colace te asteapa si la Turboslide, iar la Black Hole afli ca universul e mai mare decat ti-ai inchipuit", te invita gazdele de la Aqua Magic.

acum 53 luni (14 Aug 2015)

Cel mai mare parc de distractii de acest gen de pe litoral este Aqua Magic din Mamaia. Are 15 utilaje de agrement, bar acvatic, terase, scene pentru spectacole, piscine, paturi de masaj, baldachine si piscine.

In lunile iulie si august, programul este intre orele 9 si 19, iar tariful de intrare este 70 lei pentru adulti si 30 lei pentru copii. In lunile iunie si septembrie, programul se reduce cu 2 ore, parcul fiind deschis intre orele 10 si 18, iar tarifele scad - 40 lei pentru adulti si 20 lei pentru copii. Se pot cumpara si abonamente, care pleaca de la 54 lei si ajung la 207 lei.

O zi la Aqua Magic este o zi plina de adrenalina, pentru ca vartejurile de apa, toboganele uriase si cursele nebune pe apa te vor pune la incercare, astfel ca la sfarsitul programului de distractie vei fi obosit, dar energic. Poti sa le faci pe toate, ai o zi intreaga la dispozitie, iar a doua zi o poti lua de la capat.

Cele mai aventuroase tobogane le gasesti in Aqua Magic, de la toboganele neastamparate pentru copii la tumultuoasele si curajoasele tobogane pentru cei mari - Multislide, River Ride, Space Bowl, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, Super Crater, Turboslide, Black Hole, iar noul sezon estival 2015 a adus surprize indraznete.

Copiii, fericiti de balaceala in voie Foto aqua-magic.ro

Multislide, toboganul de opt metri inaltime, te asteapta impreuna cu trei prieteni sa concurati pentru cea mai rapida aterizare in piscina, iar Space Bowl-ul, toboganul-palnie, ofera cele mai tari senzatii. Mega Pipe, cat trei anaconde la un loc, curbat si nelinistit, rosu de furie te-mpinge in mare viteza spre piscina, iar Twister concureaza cu el, luptandu-se pentru suprematia in parc.

Kamikaze este toboganul rezervat pentru cei mai curajosi, copii mai mari care sunt pregatiti sa infrunte o coborare brusca, de neuitat. Super Crater iti arata lumea de la inaltim... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro