Parcul cu dinozauri de la Rasnov va putea fi vizitat si noaptea. Se deschide singurul cinematograful 9D din Romania

Parcul cu dinozauri de la Rasnov va putea fi vizitat si noaptea. Se deschide singurul cinematograful 9D din Romania

Cinematograful are 70 de locuri si este sigurul 9D din Romania. Tot in acest weekend se va testa si va fi inaugurata si o instalatie de lumini, iar parcul va putea fi vizitat si pe timpul noptii, sporind atfel senzatiile tari.

acum 102 luni (25 Aug 2015)

Cinematograful are 70 de locuri si este sigurul 9D din Romania. De asemenea, copiii vor avea la dispozitie o sala interactiva, unde vor putea face desene virtuale. Tot in acest weekend se va testa si va fi inaugurata si o instalatie de lumini, iar parcul va putea fi vizitat si pe timpul noptii, sporind atfel senzatiile tari.

Parcul este cel mai mare din Europa de Est. Practic, un tur al Dino Parc reprezinta o excursie de-a lungul a 350 de milioane de ani. Primii sunt dinozaurii care au trait acum 400 de milioane de ani, iar pe rand se dezvaluie cei mai tineri. Fiecare dinozaur are si o placuta speciala, iar vizitatorii pot afla cand a trait, ce manca, ce dusmani avea si care sunt dimensiunile lui, inclusiv greutatea. Sunt si ghizi speciali care va vor raspunde la orice fel de intrebari. Cel mai mare dinozaur are 30 de metri lungime si 15 metri inaltime. Si ceilalti au dimensiuni impresionante, intre 2 si 20 de metri. Biletul de intrare costa 28 de lei, cu reducere la 22 de lei pentru copii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro