Parchetul s-a sesizat din oficiu in cazul anchetei privind substantele dezinfectante folosite in spitale

Citește și: Hexi Pharma: Produsele dezinfectante folosite in spitale, sunt avizate de Ministerul Sănătății Luni, jurnalistul Cătălin Tolontan a publicat, pe blogul său, o anchetă in care arată că victimele de la "Colectiv" au murit și milioane de romani sunt tratați in spitale dezinfectate cu substanțe pe care statul nu le controlează niciodată in laborator.

acum 89 luni (26 Apr 2016)

Am sesizat Secţia de urmărire penală pentru constituirea unui dosar in această cauză, fapt pentru care aduc mulţumiri mass-media pentru activitatea pe care o are", a declarat Licu, la sediul CSM.

PNL a solicitat luni premierului Dacian Cioloş să sesizeze Corpul de control cu privire la dezinfectanţii utilizaţi in spitale, in urma unei anchete pe această temă publicată in mass-media.

"Am luat decizia să ii cerem prim-ministrului să sesizeze Corpul de control pe noua nenorocire pe care o anticipăm, legată de dezinfectanţii atribuiţi in spitale, care nu indeplinesc normele de concentraţie prevăzute de lege", a spus luni copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

Citește și: Hexi Pharma: Produsele dezinfectante folosite in spitale, sunt avizate de Ministerul Sănătății

Luni, jurnalistul Cătălin Tolontan a publicat, pe blogul său, o anchetă in care arată că victimele de la "Colectiv" au murit și milioane de romani sunt tratați in spitale dezinfectate cu substanțe pe care statul nu le controlează niciodată in laborator. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro