Paraschivescu: "Sa nu fim idioti! Nici Hagi, nici Nastase, Halep sau Tiriac nu trebuie priviti ca martiri si nici elogiati fiindca s-au sacrificat pentru Romania!"

Paraschivescu:

In editorialul sau pentru digi24.ro, Radu Paraschivescu noteaza, printre altele: "Nici Hagi, nici Gica Popescu, Ilie Nastase, Simona Halep, Ion Tiriac sau altii de aceeasi anvergura nu trebuie priviti ca niste martiri cu tonus muscular.

acum 60 luni (12 Aug 2017)

In editorialul sau pentru digi24.ro, Radu Paraschivescu noteaza, printre altele: "Nici Hagi, nici Gica Popescu, Ilie Nastase, Simona Halep, Ion Tiriac sau altii de aceeasi anvergura nu trebuie priviti ca niste martiri cu tonus muscular. Au murit oameni de isprava in puscariile comuniste, iar lumea nici macar nu le mai daruieste un gand si nu le mai aprinde o lumanare. In schimb, un om care si-a convertit o placere de copilarie in profesie e suit pe soclu si transformat nu doar in idol (asta ar fi normal), ci in icoana si mai ales in zeu intangibil. Hagi si ceilalti au muncit, uneori din greu, pentru ei si pentru familiile lor. Niciunul dintre marii sportivi nu s-a apucat la cativa anisori de fotbal, gimnastica sau tenis pentru propasirea natiei. Si sa ne amintim ca un neurochirurg ca Sergiu Stoica nu vine la televizor ca sa ceara statui sau hoteluri in regim preferential in numele a ceea ce a facut pentru Romania. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro