Paradox in PSD: congres rapid, cu pastrarea lui Ponta ca sef

Paradox in PSD: congres rapid, cu pastrarea lui Ponta ca sef

"Daca se face congres, marea majoritate a liderilor din partid zic sa se faca in acest an, ca din ianuarie sa ne ocupam de Guvern si de guvernare, pentru ca avem obiective serioase si tara chiar are nevoie de guvernare, dincolo de emotie. Baronii nu se dezic de Ponta Paradoxal este faptul ca, desi Dragnea insista cu organizarea rapida a Congresului, in care premierul ar putea fi debarcat din fruntea PSD, baronii locali nu contenesc sa-si afirme sprijinul neconditionat pentru Victor Ponta, in ciuda esecului din alegeri. Dragnea cu baronii, Ponta cu Ghita, in Dubai In timp ce Victor Ponta se afla in Emiratele Arabe Unite, pentru a-si reincarca bateriile dupa infrangerea umilitoare de la prezidentiale, Liviu Dragnea a inceput sa faca lobby la baronii locali pentru a-i sustine candidatura la sefia PSD.

acum 100 luni (24 Nov 2014)

Vicepremierul Liviu Dragnea s-a sucit si nu mai vrea sa astepte pana in primavara organizarea Congresului PSD, despre a carui necesitate s-a vorbit intens atat inainte, cat si dupa prezidentiale. Duminica seara, vicepremierul a declarat, in mod neasteptat, ca un eventual Congres ar fi binevenit in prag de sarbatori, avansand ziua de 20 decembrie. "Daca se face congres, marea majoritate a liderilor din partid zic sa se faca in acest an, ca din ianuarie sa ne ocupam de Guvern si de guvernare, pentru ca avem obiective serioase si tara chiar are nevoie de guvernare, dincolo de emotie. Daca nu se face congres, putem face un consiliu national de analiza", a spus Liviu Dragnea, citat de Mediafax. Desi a tinut sa precizeze ca doleanta sa are girul baronilor locali, colegii sai de la Bucuresti nu agreeaza deloc ideea.

Europarlamentarul Catalin Ivan ne-a declarat ca organizarea Congresului in luna cadourilor este cea mai neinspirata idee pe care o putea avea Dragnea si ca nimeni nu se grabeste sa organizeze un congres cu cateva zile inainte de Craciun. Din ce am discutat in tara, lucrurile trebuie gandite la rece, nu asa pe la colturi ", s-a revoltat Ivan. Sova, in prezent suspendat din partid, nu crede ca organizarea pe repede-inainte a unui congres este de bun-augur. Senatorul Ioan Chelaru este de parere ca, in acest moment, stabilirea bugetului pentru 2015 este prioritatea zero si nicidecum eventualele alegeri din PSD. Nu cred ca masurile de forta care circumstantiaza o infrangere sunt bune. Analiza trebuie facuta fara patimi si exista situatii in care cei implicati in alegeri ar trebui sa faca un pas inapoi, in functie de rezultatele obtinute", a declarat pentru "Adevarul" Ioan Chelaru. Baronii nu se dezic de Ponta Paradoxal este faptul ca, desi Dragnea insista cu organizarea rapida a Congresului, in care premierul ar putea fi debarcat din fruntea PSD, baronii locali nu contenesc sa-si afirme sprijinul neconditionat pentru Victor Ponta, in ciuda esecului din aleger... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro