Paradox. Drumul spre litoralul romanesc, mai bun decat spre statiunile portugheze si italiene

Cine n-a auzit de Coasta Amalfitana, Coasta de Azur sau, mai nou, de Algarve, litoralul portughez mereu insorit de la Oceanul Atlantic?

acum 90 luni (22 Aug 2016)

Satui de Marea Neagra, tot mai multi romani vor sa descopere destinatii din Europa. Odata ajunsi acolo, constata insa ca deplasarea intre statiuni se dovedeste, in unele cazuri, o problema mult mai complicata decat intre Eforie Nord si Costinesti, de exemplu.

Cine n-a auzit de Coasta Amalfitana, Coasta de Azur sau, mai nou, de Algarve, litoralul portughez mereu insorit de la Oceanul Atlantic? Tot mai multi conationali isi programeaza acolo concediile, fie inca din iarna, fie profitand de ofertele last-minute ale agentiilor de turism. Romania libera va prezinta o analiza a sistemelor de transport de pe principalele destinatii de vacanta din vestul Europei, in comparatie cu cel existent pe litoralul romanesc.

Mai multe detalii cititi in articolul publicat in ziarul Romania Libera de luni, disponibil la chioscuri. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro