Papa Francisc il va primi pe Donald Trump la 24 mai

Papa Francisc il va primi pe Donald Trump la 24 mai

Intalnirea dintre seful Bisericii Catolice si liderul de la Casa Alba va avea loc la ora locala 08.30 (09.30 ora Romaniei) si in contextul primului turneu diplomatic in strainatate al lui Trump.

acum 41 luni (5 May 2017)

Intalnirea dintre seful Bisericii Catolice si liderul de la Casa Alba va avea loc la ora locala 08.30 (09.30 ora Romaniei) si in contextul primului turneu diplomatic in strainatate al lui Trump. Pe langa Vatican, Donald Trump va vizita Arabia Saudita si Israelul si va fi prezent la reuniuna NATO de la Bruxelles si la summitul G7 de la Taormina (Sicilia).

Vizita lui Trump la Papa Francisc este asteptata cu sufletul la gura de lumea intreaga, mai ales ca cei doi au avut mai multe dispute in trecut.

Intrebat in februarie 2016 despre candidatul Trump la presedintia Statelor Unite, Francisc a apreciat ca "o persoana care vrea sa construiasca ziduri (...) nu este un bun crestin".

In cursul depunerii juramantului de catre Donald Trump, la 20 ianuarie, Papa s-a rugat ca deciziile sale sa fie "ghidate de bogatele valori spirituale si etice" ale poporului american si orientate catre "saraci si exclusi". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro