Panica in Bacau. Elevii au fost trimisi acasa printr-un mesaj pe Facebook al primarului Cosmin Necula. Azi au loc concursurile pentru directorii de scoli

Panica in Bacau. Elevii au fost trimisi acasa printr-un mesaj pe Facebook al primarului Cosmin Necula. Azi au loc concursurile pentru directorii de scoli

UPDATE 12.37: "ISUJ Bacau tine sa precizeze ca nu exista niciun pericol de inundatie, precum si faptul ca nu sunt afectate nicio constructie hidrotehnica sau de pod feroviar rutier sau pietonal. Pe aceasta cale tinem sa precizam faptul ca pompierii salvatori bacauani nu desfasoara nicio misiune de evacuare de persoane si bunuri la nivelul zonei de competenta", a precizat capitanul Andrei Grecu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din Bacau.

acum 92 luni (12 Oct 2016)

UPDATE 12.37: "ISUJ Bacau tine sa precizeze ca nu exista niciun pericol de inundatie, precum si faptul ca nu sunt afectate nicio constructie hidrotehnica sau de pod feroviar rutier sau pietonal.

Informatiile care sunt vehiculate nu sunt adevarate si nu fac decat sa creeze o stare de panica.

Pe aceasta cale tinem sa precizam faptul ca pompierii salvatori bacauani nu desfasoara nicio misiune de evacuare de persoane si bunuri la nivelul zonei de competenta", a precizat capitanul Andrei Grecu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din Bacau.

12.30: Responsabilii Comitetului pentru Situatii de Urgenta au fost bombardati cu telefoane si zvonuri. "Am primit si noi mai multe telefoane, prin care eram anuntati ca s-ar fi spart barajul de la Bicaz, cel de pe Bistrita sau de la Darmanesti", a confirmat existenta zvonurilor si a panicii generalizate Dumitru Nada, responsabil al Institutiei Prefectului in Comitetul pentru Situatii de Urgenta.

12.00 "In urma deciziei luate de autoritati referitoare la intreruperea cursurilor in unitatile scolare din municipiul Bacau, Administratia Bazinala de Apa Siret anunta faptul ca TOATE CONSTRUCTIILE HIDROTEHNICE DIN ADMINISTRARE SUNT IN STARE DE FUNCTIONARE. Nu exista niciun baraj rupt", a precizat Georgiana Cernat, responsabil in Departamentul Relatii cu Presa si Secretariat Tehnic al Comitetului de Bazin Siret. Masura brusca, anuntata de primarul Cosmin Necula, a determinat o stare de panica genealizata in municipiul Bacau. Parintii s-au vazut nevoiti sa-si ia copii inainte de finalizarea orelor, unii dintre ei invoindu-se de la munca. Informatia a fost infirmata insa de reprezentantii Comitetului pentru Situatii de Urgenta din Bacau.

Primarul Cosmin Necula a transmis cu putin timp inainte de ora 11 urmatorul mesaj: "Pentru a evita orice situatie cu potential de risc pentru copii, va anunt ca am luat decizia... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro