Pamfletul unui teleormanean despre Romania viitorului: "Salariile sunt uriase in 2036. Cu 9.000 de lei am putut sa cumpar chiar si 5 paini"

Pamfletul unui teleormanean despre Romania viitorului:

Un locuitor din judetul Teleorman a scris, pe un grup inchis de Facebook, un pamflet despre Romania anului 2036. Nelu Alex, pe numele de utilizator de Facebook, are 50 de ani si repara calculatoare. Industria merge si ea bine in Romania, de cand au plecat strainii de la multinationale, care ne sugeau sangele. Cele 4 fabrici de paine au peste 100 de angajati, iar presedintele Liviu ne-a promis ca, daca totul va merge bine, la anu' vor mai angaja doi oameni. Au masini de lux, au case imense, mananca chiar si 5 mese pe zi, iar mai mult de jumatate si-au luat avioane personale.

acum 36 luni (30 Jan 2018)

Un locuitor din judetul Teleorman a scris, pe un grup inchis de Facebook, un pamflet despre Romania anului 2036. Nelu Alex, pe numele de utilizator de Facebook, are 50 de ani si repara calculatoare.

"Ca sa vada votantii PSD-ului cam cum o sa arate viitorul", a motivat pamfletul autorul pentru "Adevarul".

Sunt Nelu Alex, am putin peste 40 de ani, cu 22 peste 60, traiesc tot in Romania si o duc foarte bine. Eu si cei 1,5 milioane de romani care au mai ramas. Mai suntem noi, patriotii, cei care n-au vrut sa plecam pentru ca ne iubim tara sau nu ne permite sanatatea sa iesim din ea. Doua spitale mai avem si vreo 30 de medici. Au vrut si ei sa plece din tara prin 2026, dupa al patrulea mandat PSD, dar sunt batrani si netransportabili.

Salariile sunt uriase in 2036, spre deosebire de ale voastre, din 2017. Un roman ca mine, care munceste la stat, a ajuns sa castige chiar si 9000 de ron. Mai ales ca luna asta, cu 9000 de ron, am putut sa cumpar chiar si 5 paini. De vreo 1000 de ori mai bine, dar era stres mare.

Dupa Marea Nationalizare din 2026 toate multinationalele s-au desfiintat, iar banii au intrat toti la noi, la romanii verzi. De ce sa ne exploateze strainii, ha? E putin riscant totusi, ca sunt sobolani si paianjeni, dar copiii mai merg in vizita. Manual pentru cum duci copilul la scoala, pentru cum il lasi in clasa, pentru cum trebuie sa manance corect felia de paine in recreatia mare. De cand e domnul Pop ministru, nu mai facem nimic la intamplare, ca pe vremuri, iar toti copiii din Romania sunt fericiti! Au chemare in Franta si pleaca saptamana viitoare si ei. Dar Guvernul ne-a asigurat ca scolile nu vor ramane parasite, ci vor fi si ele transformate in muzee. O adunatura de incapabili care nu facea decat sa puna bete in roate PSD. In semn de solidaritate, pentru ca romanii au cerut "desfiintarea partidelor corupte", s-a desfiintat si PSD.

Mindruta ar comenta cu noi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro