Pamela Roussos-Ratiu, ostatica intr-un avion deturnat de Hezbollah: "Atentatele teroriste s-au intors impotriva teroristilor, caricaturistii vor fi imortalizati"

Nu sunt convisa ca sunt intru totul de acord cu batjocorirea unui lider religios" Pamela Roussos-Ratiu directoarea executiva al Fundatiei Familiei Ratiu La bordul avionului TWA 64339 deturnat in 1988 se afla si Pamela Roussos Ratiu si sotul ei de atunci, Demis Roussos. Pamela Roussos-Ratiu directoarea executiva al Fundatiei Familiei Ratiu "Nu sunt convisa de Legea securitatii cibernetice" Pamela Ratiu a vorbit si despre Legea securitatii cibernetice din Romania: "Lucrurile sunt neclare, sunt oameni, de exemplu, care se plang de camerele CCTV din Lodra, dar sunt motive pentru care acestea sunt instalate. Cand il vedeam cu felia de tort in fata ma gandeam ca, desi era ca orice alt tanar de varsta lui, el nu va avea niciodata posibilitatea sa invete sa cante, sa joace baschet, sa aiba o iubita.

acum 59 luni (10 Jan 2015)

Nu cred ca ne puteam astepta de la francezi sa gestioneze in mod diferit acest atentat. Din nefericire pentru francezi, ei au o mare comunitate de musulmani, ceea ce inseamna ca pot exista diferite factiuni, avand in vedere istoria si conexiunile istorice, asadar s-ar putea ca povestea sa nu se termine aici. As spune ca lucrurile s-au intros impotriva teroristilor intrucat caricturisti erau asa de iubiti in Franta si in lume incat vor fi imortalizati. Nu cred ca acesta a fost efectul scotat de teroristi atunci cand au mers sa-i ucida. A aparut in schimb o discutie despre libertatea de exprimare care trebui sa continue", a declarant directoarea executiva a Fundatiei Familiei Ratiu, Pamela Roussos-Ratiu, in emisiune "Vocile Clujului" de la Digi24. "Din nefericire pentru francezi , ei au o mare comunitate de musulmani, ceea ce inseamna ca pot exista diferite factiuni, avand in vedere istoria si conexiunile istorice, asadar s-ar putea ca povestea sa nu se termine aici. Slava Domnului ca ostatecii au fost eliberati" Pamela Roussos-Ratiu directoarea executiva al Fundatiei Familiei Ratiu Cei doi teroristi au fost ucisi de trupele speciale franceze. Ostatica intr-un avion deturnat de teroristi: "acesti oameni trebuie intelesi" Pamela si Demis Roussos, fostul ei sot, au fost luati ostatici in 1988 de teroristi Hezbolah. "Am fost luata ostatica in Beiruit de catre teroristi siiti, a fost un avion deturnat de Hezbolah. Acolo, copiii primesc, de cand sunt mici, arme cu care sa se joace, bine-inteles dupa ce gloanetele le sunt scoase. Atunci cand ti se repeta, de mic copil, tot timpul de catre parinti, bunici, cunoscuti ca acea societae e rea, e malefica, pe cand ajungi la maturitate ai creierul spalat.Imaginati-va cum este un copil crescut in asemenea mediu. Cred ca au nevoie de mai multa democratie si din nou pun acceentul pe importanta tinerilor, pentru ca ei vor reusi sa schimbe acea lume. Trebuie sa intelegi de ce gandesc asa, cum au ajuns in aceasta situatie si politicie... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro