Palma pe care Hagi i-a dat-o lui Gigi Becali la zece ani dupa ce a fost dat afara din Ghencea. Ce i-a spus Regele in 2007

Palma pe care Hagi i-a dat-o lui Gigi Becali la zece ani dupa ce a fost dat afara din Ghencea. Ce i-a spus Regele in 2007

Acum zece ani, Gigi Becali il dadea afara pe Hagi de la Steaua, starnind un adevarat cutremur in fotbalul romanesc, atat prin gestul facut, cat si prin intensitatea actiunii indreptate impotriva celui care ii era nas de cununie. Una e sa discutam ca de la patron la antrenor, alta e sa ti se impuna si daca nu faci, sa fii dat afara.

acum 82 luni (15 May 2017)

Acum zece ani, Gigi Becali il dadea afara pe Hagi de la Steaua, starnind un adevarat cutremur in fotbalul romanesc, atat prin gestul facut, cat si prin intensitatea actiunii indreptate impotriva celui care ii era nas de cununie. Hagi a plecat de la Steaua, in 2007, cu lacrimi in ochi si a declarat:

"Nu se poate sa ti se ia mintea, personalitatea, demnitatea. Sper ca acest lucru sa fie un exemplu, un moment de a ridica un mare semn de intrebare. Antrenorul sper ca de-acum incolo sa aiba aceasta autoritate, sa fie lasat in pace. E atat de simplu." Eu cred ca am puterea sa i-o spun lui Gigi ca nu face bine ce face. Nu numai ca ia notiunea de antrenor, dar nu se opreste aici. In ultimii patru ani, Steaua a facut performanta, dar nu are stabilitate. Sport nu se face numai pentru bani.

"Eu nu am luat niciun ban, si nici nu vreau niciun ban. Banii pe care trebuia sa mi-i dea mie, sa-i puna la centrul de copii si juniori. N-am nevoie de bani si nu-i vreau. E vorba doar de placerea de a lucra intr-un loc unde am vrut sa fac performanta."

"Sper ca din ce s-a intamplat cu mine, si inaintea mea, sa se termine odata. Sa primesti telefon de sus, pe banca, sa mi se spuna cine intra... Una e sa discutam ca de la patron la antrenor, alta e sa ti se impuna si daca nu faci, sa fii dat afara. De ce mai stam la antrenamente, daca totul e pus de altcineva."

"Eu am numit ziua asta o zi trista, dar nu pentru ca am plecat. Trista pentru ca omul pe care l-am adus in Ghencea a facut totul sa ma goneasca.

"In aceste patru luni eu doar am lucrat, si cred ca bine. Am incercat sa dau ce e mai bun din mine. Eu am avut o relatie buna cu toata lumea, si nu numai aici, in toata cariera mea." Criza a inceput cand am fost aproape sa intram in Champions League. Faceam performanta si devenea greu sa fiu dat afara."

"Inainte de meciul cu Slavia, eu i-am spus ca trebu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro