Paleologu le cere sustinatorilor de pe Facebook sa-l ajute cu semnaturi ca sa candideze independent in Parlament

Paleologu le cere sustinatorilor de pe Facebook sa-l ajute cu semnaturi ca sa candideze independent in Parlament

"Pentru a putea candida ca independent (liberal disident) la alegerile din toamna voi avea nevoie de 20.000 de semnaturi, lucru deloc usor de obtinut in conditiile in care nu dispun de un aparat de partid si nici de sume mari de bani.

acum 92 luni (20 Aug 2016)

"Pentru a putea candida ca independent (liberal disident) la alegerile din toamna voi avea nevoie de 20.000 de semnaturi, lucru deloc usor de obtinut in conditiile in care nu dispun de un aparat de partid si nici de sume mari de bani. Rog, asadar, pe toti cei care vor sa ma sustina in acest demers sa-si manifeste din timp disponibilitatea de a semna sau de a aduna semnaturi pentru mine. Ii rog sa se puna in legatura cu mine de indata ce va fi anuntata data alegerilor, adica la inceputul lunii septembrie", scrie deputatul, pe Facebook.

Paleologu isi lasa in postare si adresa de e-mail la care poate fi contactat si le atrage atentia sustinatorilor ca, pentru a putea semna pe lista lui, acestia au nevoie de buletin de Bucuresti. In luna iunie, Paleologu a fost exclus din partid, dupa o serie de critici la adresa conducerii liberale, in special in privinta atitudinii din timpul alegerilor locale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro