Paleologu, ATACA din nou conducerea PNL: "Si-a dovedit incapacitatea politica si ne conduce catre un DEZASTRU"

Paleologu, ATACA din nou conducerea PNL:

Deputatul PNL Theodor Paleologu spune ca este nevoie de un Congres extraordinar al PNL, in conditiile in care partidul merge spre "un dezastru garantat". "Ce le reprosez colegilor din PNL este ca nu il respecta pe Nicusor Dan, il trateaza in discutii private mereu de pampalau, de fraier, de iepuras al PSD-ului si asa mai departe.

acum 97 luni (1 Jun 2016)

Deputatul PNL Theodor Paleologu spune ca este nevoie de un Congres extraordinar al PNL, in conditiile in care partidul merge spre "un dezastru garantat".

"Ce le reprosez colegilor din PNL este ca nu il respecta pe Nicusor Dan, il trateaza in discutii private mereu de pampalau, de fraier, de iepuras al PSD-ului si asa mai departe. (...) Daca nu se merge pe formula pe care am propus-o eu, s-ar putea sa fie prea tarziu, mergem spre un dezastru garantat si anume victoria doamnei Firea si de asemenea o situatie foarte proasta si la sectoare. Cei care sunt responsabili de aceasta situatie trebuie sa plece. E nevoie de un Congres extraordinar al Partidului National Liberal si de un Congres extraordinar facut cum trebuie, nu la repezeala, ca sa manevreze Congresul cei care acum sunt in fruntea partidului. Aceasta conducere este ilegitima si total inapta, si-a dovedit incapacitatea politica si ne conduce catre un dezastru", a declarat Paleologu, la RFI.

El a sustinut ca regreta schimburile de replici din ultimele zile dintre Catalin Predoiu si Nicusor Dan. " Trebuie spus ca, din start, strategia PNL-ului de campanie a fost total gresita.. (...) De fiecare data cand Preda sau Gorghiu deschid gura, Predoiu mai pierde niste voturi", a afirmat parlamentarul liberal. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro