Palada, fostul consilier al lui Ponta, il acuza pe Ciolos ca a copiat proiectul de buget

Unde sint jurnalistii obiectivi de la Hotnews si de la ZF si de la toate publicatiile cu premiul Nobel in economie, sa ne explice de ce o sa se duca tara asta de ripa din cauza de buget iresponsabil?

acum 99 luni (4 Dec 2015)

Fostul consilier al lui Victor Ponta, Mirel Palada, a criticat, pe Facebook, Guvernul Ciolos, dupa ce, joi, prim-ministrul l-a demis din functie si a acuzat noul Guvern ca a copiat bugetul conceput de Executivul Ponta. Unde e oare Consiliul Fiscal sa faca spume la gura ca se maresc salariile si pensiile si ca va fi un dezastru atomic si ingrozitor? Unde sint jurnalistii obiectivi de la Hotnews si de la ZF si de la toate publicatiile cu premiul Nobel in economie, sa ne explice de ce o sa se duca tara asta de ripa din cauza de buget iresponsabil?

Mirel Palada a fost de purtator de cuvant al Guvernului Ponta. In septembrie 2014, in urma unor comentarii pe Facebook la adresa jurnalistilor, Palada a fost eliberat din functia de purtator de cuvant, dar a ramas consilier al premierului pentru strategii de guvernare. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro