"Painea bucuriei", initiativa prin care un preot reuseste sa aduca paine pe masa celor mai sarace familii

El a mai lansat o campanie umanitara numita "Fii bucuria unui copil", reusind sa stranga suma de 3.000 lei pentru doi frati, unul in varsta de un an care sufera de o boala rara si grava, celalalt de 5 ani, care aveau nevoie de interventii chirurgicale costisitoare.

acum 66 luni (17 Mar 2017)

Concret, cativa enoriasi platesc painile unui furnizor din zona, iar daca cererea este mai mare, diferenta este platita de parohie. Programul denumit de preot "Painea bucuriei" a fost demarat la inceputul acestei saptamani si a fost foarte bine primit de comunitate. Fiecare a luat cu multumire si bucurie, unii cu lacrimi de recunostinta", a scris parintele Cristian Ion pe o retea de socializare. Postarea a primit sute de "Like"-uri si zeci de comentarii in care utilizatorii l-au felicitat pentru initiativa.

Parintele Cristian Ion este foarte apreciat in Ianca pentru interesul manifestat fata de crestinii din localitate. El a mai lansat o campanie umanitara numita "Fii bucuria unui copil", reusind sa stranga suma de 3.000 lei pentru doi frati, unul in varsta de un an care sufera de o boala rara si grava, celalalt de 5 ani, care aveau nevoie de interventii chirurgicale costisitoare.

Pentru un alt baietel, parintele a facut rost de o tricicleta cu bat de impingere si ghidaj cu ajutorul careia bunica il va duce la gradinita.

Dupa ninsorile abundente din luna ianuarie a acestui an, preotul din Ianca a infiintat un comitet pentru situatii de urgenta format din barbatii care vin la biserica si a mers pe la oamenii neputinciosi pentru a le deszapezi curtile. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro